Vila-real convoca la Mesa de Turisme i Oci per a consensuar la promoció de la ciutat a Fitur

587

Actualitat Diària

La Regidoria de Turisme que dirigeix l’edil Diego A. Vila ha convocat per a aquesta vesprada la Mesa de Turisme i Oci –òrgan de participació creat per a impulsar al sector turístic local- amb l’objectiu d’abordar la proposta que la ciutat presentarà en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur). Es tracta de la primera reunió de la Mesa de Turisme i Oci d’aquesta legislatura, reprenent-se així l’activitat d’aquest organisme format per representants de tots els subsectors del turisme local, com a hotels, oci nocturn, agències o restaurants, que es va constituir en 2016 per a contribuir a la creació d’una estructura turística competitiva a la ciutat i fomentar el turisme com a motor econòmic.

El regidor de Turisme, Diego A. Vila, presidirà la convocatòria de la Mesa en la qual es consensuarà l’estratègia de promoció de la ciutat en la principal fira turística a nivell nacional i una de les més importants del món, que se celebrarà a Madrid del 22 al 26 de gener. “Seguint un dels eixos del projecte de ciutat d’aquest equip de govern, el de la participació i l’escolta activa, convoquem la Mesa de Turisme i Oci per a acudir a Fitur amb una proposta que reunisca el consens més ampli possible entre els representants del sector local i que mostre el potencial turístic de la ciutat”, apunta Diego A. Vila. El plantejament final, que es donarà a conèixer en els pròxims dies, definirà l’oferta turística de Vila-real en Fitur 2020 que, tal com recorda el regidor de Turisme, es realitza sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló.

Cal recordar que en les últimes edicions de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Vila-real ha apostat per centrar la seua promoció en alguns dels eixos de ciutat com el turisme religiós, coincidint amb la celebració del 400 aniversari de la beatificació del patró, Sant Pasqual, en 2019 i 2018. Així mateix, Vila-real també va portar en el seu moment a Fitur la seua marca de Ciutat de la Salut i l’Esport, amb l’objectiu d’atraure el turisme familiar i de tecnificació relacionat amb la pràctica esportiva, amb una especial incidència en l’àmbit del futbol.

Vila recalca a més que “la participació en Fitur sota el paraigua de la Diputació ens permet estalviar costos i garantir la presència de Vila-real en la fira sense que supose una càrrega per a les arques municipals, com ocorria en el seu moment durant l’anterior mandat del Partit Popular, quan el cost per acudir a aquesta fira arribava als 30.000 euros”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací