El Museu de Belles Arts de Castelló presenta l’exposició ‘Luis Cernuda. La realidad y el deseo’

562

Actualitat Diària

La Sala Pati d’Etnologia del Museu de Belles Arts de Castelló acull fins el 28 de febrer l’exposició ‘Luis Cernuda. La realidad y el deseo’, dedicada a un dels grans poetes de la Generació del 27. L’obra permet repassar els seus versos mitjançant representacions visuals amb una proposta artística molt interessant que, al mateix temps, s’aventura a actualitzar artísticament els poemes del poeta andalús.

Els textos de Luis Antonio de Villena i Ian Gibson, junt amb imatges del poeta i els seus propis poemes dialogaran en harmonia amb les representacions d’artistes reconeguts com Maïs, Luis Gordillo, Susana Pruna, Josep Bofill, Enric Ansesa, Javier Balda, Antonio Hervás, Antonio Patiño, Josep Uclés i Marcelo Días.

Aquesta exposició ret homenatge al poeta andalús amb l’objectiu de difondre la vida i obra de l’autor a través d’alguns dels seus poemes més destacats i de la interpretació que han realitzat aquests artistes després d’haver llegit els seus versos, amb la intenció d’acostar al públic castellonenc l’art i la poesia fent una mirada al passat, concretament a l’etapa poètica espanyola més representativa.

Així mateix, el Museu de Belles Arts de Castelló completa la seua programació de gener amb altres exposicions i tallers per a tots els públics com ‘Ciutat feliç’, ‘Musoundbabies’, ‘Què et danses?’, ‘Play Cube’ i ‘Històries a cau d’orella’. Es pot consultar tota la informació en la pàgina web ‘mbacas.ivc.gva.es’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací