S’inicien a Almassora els treballs de retirada de barracons del CEIP Regina Violant

562

Els treballs s’estendran durant la setmana vinent per l’amplitud del recinte i el volum d’estructures a desmuntar

Actualitat Diària

La Generalitat Valenciana ha iniciat la retirada dels barracons del col·legi Regina Violant després de la mudança al nou edifici, situació que permetrà a l’Ajuntament d’Almassora recuperar el solar ocupat des de la instal·lació de les prefabricades. Els treballs s’estendran durant la setmana vinent per l’amplitud del recinte i el volum d’estructures a desmuntar.

Els operaris treballen en l’espai posterior a la piscina municipal en la retirada de finestres, portes, aire condicionat i la resta de les instal·lacions que han ocupat el recinte des de fa una dècada. Els treballadors posen a punt aquelles aules que es troben en bon estat per al seu trasllat directe a altres poblacions i, en altres casos, les retiren definitivament o les traslladen a taller per a les millores oportunes.

Almassora Regina Violant (2)

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha indicat que el consistori va notificar a la Conselleria d’Educació la fi de la mudança al nou edifici en la data en què va concloure el trasllat perquè l’administració autonòmica ordenara el desmantellament d’aquest espai que tornarà a quedar a la disposició de l’Ajuntament al costat de la pista de patinatge.

“Veure com va desmuntant-se tot i que l’espai reprén la seua imatge anterior mentre alumnat i docents inicien el curs en el col·legi de veritat és una de les millors notícies de l’any”, ha declarat la primera edil. “És la guinda del pastís veure com desapareix tot el complex provisional i, al temps, ens permetrà recuperar l’espai d’aparcament per als usuaris de la piscina i el gimnàs municipal i fer els projectes previstos per a la zona”, ha assenyalat. En aquesta línia, Galí s’ha referit al futur pavelló poliesportiu que Almassora té previst edificar per a consolidar tot l’àrea esportiva annexa.

De moment, ha indicat, els treballs sobre les aules prefabricades han començat aquesta setmana i s’estendran també durant la pròxima a causa del volum de barracons, corredors i columnes que conformaven el recinte educatiu. Una vegada recuperat el solar, serà competència de l’Ajuntament executar les millores necessàries per a rehabilitar-lo després de 10 anys i reobrir-lo per al seu ús. Cal recordar que els primers anys d’activitat del Regina Violant es van desenvolupar en els barracons situats en l’antiga Garrofera.

Al temps, la primera edil ha demanat disculpes als esportistes que utilitzen la pista de patinatge per les molèsties que els poden causar aquests treballs de desmantellament de l’antic col·legi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací