Vinaròs presenta el ‘Dia Mundial de la Tapa’ i les X ‘Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner’

780

Participen un total de set restaurants que elaboraran receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista

Juan José Benito/Actualitat Diària

Vinaròs acollirà durant els mesos de setembre i octubre el Vinaròs de tapa en tapa amb motiu del Dia Mundial de la Tapa i les X Jornades de la Cuina del Ranxo Mariner.

La primera proposta és el Dia Mundial de la Tapa que se celebrarà del 18 de setembre al 4 d’octubre amb la participació de 27 establiments en la ruta Vinaròs de tapa en tapa.

Cadascun dels establiments participants oferirà aperitiu més cervesa al preu únic de 3 euros. Els cuiners han preparat tapes originals com tartar de llagostí amb alvocat i mango, polp a la planxa amb salsa Parmentier o milfulls d’albergínia amb formatges, fruita seca i caramel, entre altres creacions.

La segona proposta gastronòmica, del 18 de setembre al 18 d’octubre, són les tradicionals jornades de la Cuina del Ranxo Mariner, que enguany arribaran a la desena edició.

En aquesta ocasió participen un total de set restaurants que elaboraran receptes tradicionals, combinades amb la cuina més avantguardista, per a sorprendre els comensals i sobretot recordar els sabors mariners de Vinaròs. El preu dels menús serà de 28 euros.

Aquests esdeveniments gastronòmics han sigut presentats hui pel regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella.

Garanties sanitàries

L’edil ha destacat que tots els establiments oferiran les màximes garanties higièniques perquè els comensals puguen gaudir d’aquestes dues propostes gastronòmiques amb total seguretat.

En aquest sentit Albella afegia que “s’apostarà per les noves tecnologies, amb una important reducció del material en paper i la creació de codis QR per a poder consultar tota la informació de manera digital, a més de tindre l’oportunitat de participar en concursos”.

Activitats complementàries

Albella també detallava que durant els mesos de setembre i octubre també s’oferirà la visita guiada Vermuts de Mar, una experiència diferent per a explorar la història marinera de Vinaròs amb el port, les arts de pesca i el Mercat, que inclourà un aperitiu. Les visites es realitzaran el 26 de setembre i 10 d’octubre, el preu és de 6 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací