Borriana bateja els dos camps de futbol municipals amb els noms de Planelles i Canòs

605

Es prepetén que al final de l’actual temporada es  celebre un acte esportiu i protocol·lari en homenatge als protagonistes 

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha rebut els borrianencs Joan Baptista Planelles i Joan Manuel Canós, exfutbolistes d’elit, per a comunicar-los la decisió de posar els seus noms als camps de futbol municipals, una resolució que ha comptat amb el suport unànime de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Borriana.

Els propers dies, i a través d’un decret d’alcaldia, el conjunt d’instal·lacions esportives de la Bosca passarà a denominar-se ‘Complex Esportiu Municipal la Bosca’, i l’actual camp de futbol municipal ‘Camp de Futbol Joan Baptista Planelles Marco’. Així mateix, el conjunt d’instal·lacions esportives del camí Llombai s’anomenarà ‘Complex Esportiu Municipal Llombai’, i els seus camps de futbol ‘Camps de Futbol Joan Manuel Canós Ferrer’.

Aquesta decisió ja ha sigut exposada també als clubs de futbol locals que no han dubtat a donar suport a la iniciativa. En la recepció, Maria Josep Safont ha mostrat la seua satisfacció perquè aquesta resolució suposa “un merescut reconeixement als dos jugadors borrianencs, llegendes del futbol, que han sigut durant molt de temps ambaixadors d’honor de la nostra ciutat a través del seu esforç esportiu i com referents en el món del futbol”.

Es prepetén que al final de l'actual temporada es  celebre un acte esportiu i protocol·lari en homenatge als protagonistes

A més, ha argumentat que, tant Planelles com Canós, “són persones de consens en el món de l’esport, que compten amb el reconeixement de tots els seus conciutadans”, i ha destacat d’ells la seua “brillant i esforçada carrera professional”, i “les seues extraordinàries qualitats esportives”, que al seu judici, els ha convertit en “referents i models indiscutibles que encoratgen les generacions més joves a seguir el seu exemple”.

Finalment, ha afegit l’alcaldessa, “avui es fa justícia a dos ciutadans il·lustres de la nostra ciutat que han dut permanentment amb ells el nom de Borriana. Gràcies Joan Baptista i Joan Manuel per tot el que heu fet per nosaltres”.

La previsió a partir d’ara és que en les pròximes setmanes es retolen els nous panells i es col·loquen immediatament en les instal·lacions esportives amb els nous noms i que al final de l’actual temporada de futbol, si la situació sanitària de pandèmia ho permet, celebrar amb un acte esportiu i protocol·lari en homenatge als protagonistes i la inauguració oficial de les noves denominacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací