Borriana garantirà en col·laboració amb Creu Roja el dret a vot amb un servei de transport als col·legis electorals

1487

Les persones que desitgen rebre assistència per a poder votar de forma presencial en el seu col·legi electoral podran sol·licitar-lo fins al pròxim 25 d’abril a les 15;00 hores en la seu de la Assemblea Local de Creu Roja

Actualitat Diària

L’Assemblea Local de Creu Roja a Borriana s’ha sumat a l’acord que a nivell estatal s’ha signat amb les diferents Subdelegacions de Govern per a prestar el servei d’assistència en el trasllat de persones que el requerisquen fins als diferents col·legis electorals en els quals els corresponga votar durant la pròxima jornada del diumenge en la qual se celebren tant les Eleccions Generals com les Autonòmiques.

Tal com han informat des de la direcció de l’Assemblea Local de Creu Roja a Borriana, la sol·licitud per a reservar el servei de trasllat als col·legis electorals es pot realitzar a través de dues vies: d’una banda, fer-ho de forma presencial en les diferents assemblees locals de Creu Roja, en aquest cas, la situada en la Ronda Panderola número 9, i sempre en horari laboral de 09.00 a 13.00 hores. Però a més, per a facilitar la reserva del servei i no haver de realitzar desplaçaments, també s’han habilitat fins a tres telèfons per a poder gestionar la sol·licitud. Així, tant en el 964 520 573, com en el 964 522 864 i el 965 224 793 també s’atendran les diferents peticions per a concretar l’horari en el qual diumenge que ve els vehicles habilitats per al servei puguen prestar-lo. Finalment, Creu Roja també disposa del correu eleccionescv@cruzroja.es per a poder tramitar la sol·licitud. A més, també s’ha recordat que serà dijous que ve a les 15.00 hores quan se de per finalitzat el termini d’inscripció.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací