304 alumnes es preparen per a examinar-se de la selectivitat els propers 8, 9 i 10 de setembre

773

La Universitat Jaume I informarà l’alumnat de les notes de selectivitat a través de missatges curts de text (SMS)

Actualitat Diària

Un total de 304 estudiants de la província de Castelló s’han matriculat per a examinar-se de les proves d’accés a la universitat (PAAU) en la convocatòria extraordinària de 2020. Les proves d’accés tindran lloc del 8 al 10 de setembre en l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentales de la Universitat Jaume I en horari de matí (a les 9.30 hores) i de vesprada (a les 15.30 hores).

Del total d’alumnes inscrits, 253 ho han fet en la fase obligatòria i 51 només en la fase voluntària. La Universitat Jaume I informarà l’alumnat de les notes de selectivitat a través de missatges curts de text (SMS) als telèfons mòbils a partir de les 17 hores de dimecres 16 de setembre i també podran accedir al portal de l’alumnat a consultar el detall de les seues qualificacions. Com en convocatòries anteriors les peticions de revisions d’exàmens es podrán fer a través d’un formulari web els dies 17, 18 i 21 de setembre. No caldrà presentar documentació a la universitat.

El termini de preinscripció per acceder a la universitat és del 14 al 21 de setembre de 2020 a les 14 hores. La universitat pública de Castelló oferirà al voltant de 345 places en les titulacions amb vacants.

Contingut de les proves

La prova inclou dues fases. D’una banda, la fase obligatòria, on l’estudiantat s’examinarà de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de batxillerat cursades i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de batxillerat. La nota d’accés a la universitat es calcula ponderant la nota d’aquesta fase obligatòria de les PAU (40%) i la nota mitjana del batxillerat (60%). La NAU serà la que permet accedir a la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida.

D’altra banda, l’estudiant pot presentar-se, en una fase voluntària, a un màxim de 4 assignatures troncals distintes de la troncal general amb vinculació amb la modalitat de batxillerat de què s’examina en la fase obligatòria, per a augmentar la seua qualificació d’admissió fins a un màxim de 14 punts.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací