Santa Magdalena busca un peó per als treballs de la Brigada Municipal y un encarregat d’instal·lacions esportives

616

La contractació es realitzarà a través de Labora (Servef) i per tantserà imprescindible estar inscrit com a demandant d’ocupació

Actualitat Diària

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, anuncia que la Diputació de Castelló, a través del Pla d’Ocupació 2020, ha resolt concedir a l’Ajuntament de la localitat, una subvenció de 6.333 € per a la contractació de dues persones durant tres mesos.

Bou explica, que l’Ajuntament procedirà, d’una banda, a la contractació d’un peó, que s’encarregarà dels treballs de la brigada municipal, i per un altre el consistori oferirà un lloc de treball d’encarregat d’instal•lacions esportives.

“Un any més, l’Ajuntament de Santa Magdalena hem concorregut a aquesta subvenció de la Diputació amb l’objectiu que, durant l’estiu, totes les nostres instal•lacions esportives estiguen en les millors condicions i a més també contractem a una persona per a fer treballs en la brigada municipal”, comenta l’alcalde de Santa Magdalena.

La contractació es realitzarà a través de Labora (Servef) i per tantserà imprescindible estar inscrit com a demandant d’ocupació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací