El Palau de la Festa inicia hui la seua transformació en centre d’atenció ciutadana de Castelló

586

Membres de l’equip de govern han visitat el Palau de la Festa per a supervisar els últims detalls de la posada en marxa

Actualitat Diària

El Palau de la Festa ha obert aquest matí al públic com a nou centre d’atenció ciutadana de Castelló, després de més de dues setmanes de preparatius per a traslladar personal de fins a huit departaments municipals a aquest espai. El ritme d’accés, atenció i eixida de les persones que s’han acostat hui a l’edifici municipal ha sigut fluid, com ha confirmat el personal allí desplaçat, i durant aquesta primera jornada s’han realitzat 170 tramitacions, totes amb cita prèvia.

A primera hora del matí, membres de l’equip de govern han visitat el Palau de la Festa per a supervisar els últims detalls de la posada en marxa.”Hui obrim les portes del Palau de la Festa per a l’atenció al públic, coincidint amb l’inici de la reincorporació progressiva presencial del personal municipal i l’entrada de Castelló en la fase 3“, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Avancem així cap a la nova normalitat amb un espai renovat que té com a objectiu atendre la ciutadania en les millors condicions i complint amb les mesures de seguretat i de protecció de la salut”, ha destacat Marco.

El regidor d’Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia, ha confirmat que l’habilitació d’aquesta instal·lació com a centre d’atenció “multiplica la capacitat de l’ajuntament per a respondre a la sol·licituds de les veïnes i els veïns de Castelló” i suposa “la plena implantació de la cita prèvia, un dels objectius de fonamentals de la legislatura per a evitar cues innecessàries”. L’edil ha reconegut “la gran tasca coordinació realitzada pels diferents negociats per a posar en marxa el servei”.

150620 Centre atenció Palau de la Festa (1)

Per al seua part, el regidor de Recursos Humans i Administració Electrònica, David Donate, ha ressaltat “l’esforç i el treball realitzat per a avançar en la modernització de l’administració agilitant tràmits i habilitant la cita prèvia per a oferir la millor atenció als nostres veïns i veïnes”.

Cal assenyalar que l’horari d’atenció del Palau de la Festa serà de 8.30 a 14.00 hores. Per a accedir a realitzar qualsevol consulta o tramitació és imprescindible disposar de cita prèvia i utilitzar mascareta.

Una vegada a la porta, el personal municipal indicarà a la ciutadania les vies d’accés segons la situació de la taula a la qual seran atesos, així com les zones d’espera a les que han de romandre, per a garantir que en tot moment es respecten les distàncies interpersonals. Les vies d’eixida es troben als laterals de l’edifici, on el personal de consergeria facilita gels per a la higienització de les mans.

Es troben situats al Palau de la Festa els departaments Atenció Ciutadana Integrada, Orientació Laboral, Urbanisme, Consum, Comerç i Mercats, Habitatge i Sanitat. A més, romanen operatives les tinences Nord, Oest i Grau, on durant la jornada de hui s’han realitzat 90 atencions.

Per a sol·licitar torn d’atenció, la ciutadania pot dirigir-se a la web citaprevia.castello.es o a l’aplicació 010 What’sApp. També pot sol·licitar-lo al 010 o al 964 22 60 10 (per a telefonades des de mòbil o des d’un altre municipi).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací