Finalitza la regeneració de les zones enjardinades en l’avinguda Juan Bautista San Martin i en la plaça de Sant Blai

619

L’Ajuntament continua el pla de manteniment, condicionament i millora dels jardins i parcs, parats per el coronavirus

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana ha finalitzat els treballs de regeneració de zona enjardinada en l’avinguda Juan Bautista San Martín i en la plaça de Sant Blai, dins dels treballs que desenvolupa l’empresa Cespa SA, adjudicatària del contracte de millora de manteniment i de condicionament de les diferents zones enjardinades i parcs de la ciutat, segons ha indicat el regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi.

Concretament, en aquesta ocasió, els treballs de regeneració que s’han realitzat sobre una superfície aproximada de 1.200 m², han consistit en l’anivellament de parterres, extracció de soques presents, col·locació de malles antiherbes i instal·lació de cobertura decorativa, així com la plantació d’arbustives i entapissants i la instal·lació de gespa artificial.

“Amb aquestes actuacions, ha destacat Aparisi, continuem el pla de manteniment, condicionament i millora dels jardins i parcs de Borriana que es desenvolupa durant tot l’any”, i que té com a finalitat “optimitzar el servei, la seguretat i la imatge que s’ofereix en aquests espais als veïnat”.

Aquesta iniciativa, ha assegurat, s’integra en “l’esforç sostingut que realitzem des de l’inici de la legislatura, per a reforçar tots els aspectes que influeixen en la neteja, l’espai públic i el paisatge urbà en general i amb la millora de la qualitat de vida a la nostra ciutat en sentit ampli”.

Sobre aquest tema, el responsable de l’àrea municipal, Vicent Aparisi, ha volgut fer partícip a la ciutadania de la importància de “respectar els espais públics per a aconseguir entre tots millorar la imatge de la ciutat”, perquè “és un assumpte de tots i mereix una resposta comuna”.

Per això, ha apel·lat a la responsabilitat, el respecte i la cura de l’entorn i les zones verdes i ha insistit en la importància de “la participació activa dels veïns i les veïnes de mantindre net l’entorn”, i en els beneficis que s’obtenen “d’una actitud responsable, de respecte i de cura de les zones enjardinades i els parcs de la ciutat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací