Els usuaris de e l’Espai Respir de Santa Magdalena decoren amb material reciclat les instal·lacions per Nadal

737

S’ han realitzat tot tipus d’adorns amb càpsules de café com a principal matèria primera

Actualitat Diària

Santa Magdalena aquest Nadal tindrà decoració ecològica, gràcies als usuaris de l´Espai Respir, que han donat una sèrie de motius nadalencs, molt especials, que han sigut elaborats per ells mateixos durant diversos mesos.

Així, en una clara aposta per les 3 ‘R’: Redueix, Reutilitza i Recicla, aquests usuaris, sota la coordinació de Núria Muñoz, han realitzat tot tipus d’adorns amb càpsules de café com a principal matèria primera. D’aquesta manera, i després d’una campanya de recollida de càpsules, en la qual han participat nombrosos veïns i veïnes de la població, els usuaris s’han encarregat de reutilitzar les càpsules, per a la creació d’originals peces, confeccionades de manera artesanal i que ja llueixen en alguns espais com l’Edifici Social. Al mateix temps, l´Espai Respir també ha donat adorns nadalencs, que en breu, s’instal•laran en la façana de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

RESPIR1

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, agraeix “la gran feina, que estan fent els usuaris de la nostra unitat de respir, que a més de desenvolupar tot tipus d’habilitats per a la millora de la motricitat fina, promouen la reducció, reutilització i reciclatge de materials, com podem anar comprovant amb els diferents treballs, que realitzen al llarg de tot l’any”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací