Castelló programa mig centenar d’activitats en Nadal per a afavorir la conciliació familiar i dinamitzar la ciutat

758

La música tindrà un gran pes amb el Concert de Nadal sota les estreles al Planetari el dia 15 amb la saga Star Wars com a protagonista

Actualitat Diària

La Regidoria de Cultura ha presentat la cinquantena d’activitats programades per a les nadalenques. Música, circ i teatre són algunes de les propostes d’aquest ‘Nadal de Cultura‘ que veïnat i visitants trobaran arreu de Castelló per a què “des dels més menuts als més majors puguen gaudir de les festes en família i amb amics” i que tenen com a objectiu “afavorir la conciliació i dinamitzar la ciutat”, ha destacat l’edil al capdavant de l’àrea, Verònica Ruiz.

“Convidem a tota la ciutadania a participar, a eixir al carrer i a gaudir de les activitats programades i de l’ambient nadalenc”, ha afirmat la regidora de Cultura, per a qui “aquest any hi ha una gran oferta amb què volem arribar a tots els públics i que Castelló siga el referent cultural també en aquesta època de l’any”. vero ruiz

Així doncs, la música tindrà un gran pes en aquesta programació. L’espectacular Concert de Nadal sota les estreles està programat al Planetari per al dia 15 de desembre amb la saga Star Wars com a protagonista. La Banda Municipal oferirà el tradicional concert de nadal el dia 22 de desembre a les 11.30 hores a l’Auditori amb l’estrena mundial de la peça ‘In blood we trust’ de Xavier Gelabert.

D’altra banda, el cicle Nadal de Corals s’encarregarà de posar la nota musical als carrers de la ciutat durant les festes. Una dotzena de formacions faran arribar el so de la tradició fins a 19 emplaçament de la ciutat, entre els dies 17 i 29 de desembre.

El Teatre del Raval s’obrirà al públic familiar amb un cicle que se celebrarà e dies 26, 28, 29 i 30 de desembre. Nadal al Raval comptarà amb les companyies Escenoart, La Pera Limonera, La Troupé Malabó i José Luis Lago, per a fer riure i gaudir amb les seues peces teatrals durant les vesprades de les vacances escolars.

El circ també es farà lloc en aquesta programació nadalenca. Els dies 2 i 3 de gener, la plaça Hort dels Corders esdevindrà una carpa de circ improvisada per acollir el cicle Nadal de Circ, a càrrec de les companyies Cia Irene de Paz, 23Arts Produccions, Retrete Clown i Mortelo & Manzani i amb accés lliure.

Ja en 2020 i per a tancar aquest ‘Nadal de Cultura’, la Banda Municipal de Castelló oferirà un concert benèfic a la Sala Simfònica de l’Auditori sota el títol ‘El príncep i el captaire’. En la representació, prevista per a el dia 5 de gener a les 11.30 hores, participaran també el Cor Infantil Municipal (sota la direcció d’Isabel Villagar) i la Companyia Teatral Improplana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací