Benicarló ja coneix al guanyador del Concurs d’Aparadors de Nadal 2019

786

Abonos Calsilla ha segut el vencedor seguit de Vetes i Fils amb el segon premi i Raquel Papers amb el tercer.Els guanyadors rebran un premi de 300, 200 i 150 euros, respectivament.

Actualitat Diària

D’entre tots els establiments comercials de Benicarló que han participat en el Concurs d’Aparadors de Nadal 2019, el jurat qualificador ha decidit atorgar el primer premi a Abonos Calsilla, un establiment que ha elaborat un aparador amb un ninot de neu i un paisatge amb muntanyes de neu, pins i cel. El jurat ha valorat especialment la decoració amb materials que procedeixen íntegrament de la botiga.

Tercer Premi-Raquel Papers

El guanyador del segon premi ha estat Vetes i Fils, un local que per a decorar l’aparador ha elaborat un naixement també amb material propi de la botiga. Finalment, el tercer premi ha estat per a la papereria Raquel Papers, que ha recreat una sala amb una llar per tal de decorar l’aparador.

Els establiments guanyadors rebran un premi de 300, 200 i 150 euros, respectivament. Els premis s’entregaran aquest diumenge 15 a partir de les 12.00 hores al Magatzem de la Mar, en el marc de l’acte d’entrega dels Premis al Comerç 2019.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha agraït als establiments que han concursat la seua participació i ha recordat que «és important que els comerços treballen els aparadors no només durant l’època de Nadal, sinó durant tot l’any».

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací