El nou Nissan Juke, millor cotxe de Canaries de l’any 2019

682

Actualitat Diària

El nou Nissan JUKE ha sigut guardonat amb el premi Millor Cotxe de Canàries 2020, convertint a la marca Nissan en l’única que ha guanyat aquest certamen en cinc ocasions (JUKE 2011, Prémer 2015, Micra 2017, LEAF 2019 i Nou JUKE 2020), dos d’aquestes de manera consecutiva i el JUKE sent l’únic model que l’ha guanyat al llarg de les XV Edicions d’aquest premi ja consolidat, en 2 ocasions.

Nissan ha valorat sempre el certamen Canari organitzat pels periodistes especialitzats de la informació del motor de les Associacions de la Premsa Esportiva de Las Palmas i Santa Cruz de Tenerife, pel rigor en les seues bases de concurs i serietat amb la qual, el grup de professionals de la premsa de les Illes Canàries, valora a tots i cadascun dels candidats; alhora que prestigia any rere any amb les seues valoracions aquest premi.

En aquest sentit Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Ibèria, comenta “he tingut l’honor, el plaer i l’orgull, de ser el màxim representant de Nissan a Espanya en el transcurs dels últims quatre premis de Millor Cotxe de Canàries i he de dir que la nostra satisfacció per aquest cinqué premi és major encara que amb cap dels anteriors” i afig “un premi així és el millor reconeixement al treball en equip que des de Nissan impulsem i desenvolupem cada dia, sumant des de la direcció, la força de vendes, el màrqueting i la comunicació i, per descomptat, la nostra xarxa de concessionaris, imatge i emblema de la marca davant els nostres clients”.

Per part seua, Fernando Gonzalez Armes, Director General del Grup Brisa i Arimotor, concessionaris de Nissan en Gran Canària i Tenerife, valora aquest cinqué premi per a la marca “és un orgull com a representant de la marca de les illes amb el nostre grup Brisa i Arimotor rebre aquest premi del Millor Cotxe de Canàries 2020. És un premi de prestigi, reconegut més enllà de les Illes, en tota la península i és el premi a l’altura d’un mercat tan important com el Canari dins del sector a Espanya”.

El nou Nissan JUKE, en la seua segona generació, ha sigut guardonat com el premi Millor Cotxe de Canàries 2020, a l’ésser el model més votat de tots els finalistes pels 10 membres del jurat de periodistes especialistes de la informació del motor a Canàries. El premi que acredita al Nissan JUKE com a vencedor de la XV Edició del premi serà entregat durant el mes vinent de febrer de 2020 en el transcurs d’un esdeveniment que es donarà a conéixer més endavant.

El recompte de vots i acta corresponent es va dur a terme en el dia d’ahir, 10 de desembre de 2019, a Las Palmas de Gran Canaria, actuant com a president del jurat Francisco Fariña, President de l’Associació de la Premsa Esportiva de Santa Cruz de Tenerife, i com a vicepresident José Manuel Suárez, President de l’Associació de la Premsa Esportiva de Las Palmas, els qui van estar acompanyats del coordinador del guardó Juan González, director de la web motoractualidad.es, en presència de Rafael Pombriego, president de FREDICA, que actua com a secretari del jurat.

En paraules dels respectius presidents de les Associacions de la Premsa Esportiva, Juan Manuel Suárez de Las Palmas va declarar “Felicitar la marca Nissan per la consecució del premi “Millor Cotxe de Canàries 2020”. El seu disseny innovador, els seus avanços tecnològics i prestacions han sigut arguments de pes q han portat al jurat a premiar per segona vegada a aquest model de la marca japonesa.

Camí a la majoria d’edat aquest premi “Millor Cotxe de Canàries “es consolida com un referent en el món de l’automoció.

Francisco Fariña, president de l’Associació de la Premsa Esportiva de Santa Cruz de Tenerife: “Nissan ha tornat realitzar una aposta decisiva amb el nou Juke i s’ha fet creditor del guardó després de la votació més igualada de les últimes edicions. Els models finalistes s’ajustaven perfectament al perfil de l’usuari majoritari a Canàries; d’ací el valor que adquireix aquest nou guardó, el cinqué, de Nissan com a Millor Cotxe de Canàries de 2020”.

El trofeu característic del certamen l’aporta la Federació Regional d’Importadors i Concessionaris d’Automòbils de Canàries-FREDICA, contribuint de manera molt directa al prestigi aconseguit per aquest.

En paraules de Rafael Pombriego Castañares, President de la Federació Regional d’Importadors i Concessionaris d’Automòbils de Canàries-FREDICA, sobre aquesta XV edició “Per a la Federació d’Importadors i Distribuïdors d’Automòbils, FREDICA, col·laborar cada any amb un guardó com el Cotxe de l’Any a Canàries suposa no sols premiar al millor cotxe de cada exercici, reconeixent a la seua marca i als seus distribuïdors, sinó també suposa reconéixer el treball dels professionals de la premsa especialitzada del motor de les illes, que realitzen la seua labor cada dia amb professionalitat i objectivitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací