Renfe reforma l’interior i l’andana de l’estació d’Almassora dins del pla de millora del baixador

1063

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, han visitat aquest matí l’estació de tren per a comprovar el resultat de les obres executades per Renfe dins del pla de millora del baixador. L’actuació a l’interior de l’edifici se suma a les intervencions dutes a terme en els últims mesos en l’exterior i que continuaran amb la instal·lació de càmeres de seguretat.

Galí ha agraït a Renfe “tots els treballs realitzats en el baixador, que s’afigen a la inversió realitzada per l’Ajuntament d’Almassora en l’entorn per a endreçar la imatge i incrementar la seguretat del recinte de cara als usuaris del servei de Rodalies”. L’alcaldessa ha incidit en la millora que suposa la substitució dels taulells de l’interior després de dècades d’ús i la inclusió de mobiliari corporatiu.

La imatge que oferia l’interior del recinte no s’adequava a les prestacions d’un servei modern que utilitzen diàriament centenars de viatgers”, ha assenyalat Galí durant la seua visita a l’edifici de l’estació. El resultat dels treballs de l’empresa és visible a l’interior, però també en l’andana, que disposa d’enllumenat de baix consum, bancs i papereres renovats. No obstant açò, l’alcaldessa ha sol·licitat la incorporació de més papereres en la façana aquest de l’edifici.

El pla de millora de Renfe ha inclòs també la transformació de l’esplanada exterior de l’estació amb la incorporació d’un recinte per a aparcar des de principis d’any i la delimitació de places per a aparcar i eixides de vehicles d’emergències. L’entorn explica, a més, amb les voreres accessibles dins de la pretensió de l’equip de govern de substituir les barreres arquitectòniques per passos adaptats per a carros de bebè, cadires de rodes i maletes dels viatgers.

Per la seua banda, l’edil de Serveis Públics ha reiterat a Renfe l’agraïment per la celeritat a atendre les demandes de l’Ajuntament d’Almassora. “Des del primer moment es van mostrar receptius a les nostres peticions per a millorar un entorn que s’havia degradat considerablement i minvava l’ús per part dels viatgers, que en ocasions optaven per les estacions de Castelló o Vila-real per als seus desplaçaments”, ha considerat el regidor.

Tant Trenco com la pròpia alcaldessa no descarten noves millores en els voltants de l’estació, sobretot quant a les zones habilitades per a aparcament, atès que els espais oberts en el primer semestre de l’any han registrat una bona resposta per part dels usuaris que es desplacen en vehicle particular fins al baixador per a agafar el tren de rodalies.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací