Nou bous savatges, catorze discomòbils i concert gratuït de Camela en les festes de sant Bartomeu a Nules 

1422

Actualitat Diària

Nules exhibirà un total de nou bous savatges de diferents ramaderies en les festes patronals en honor a sant Bartomeu. Les ramaderies que formen part del cartell taurí són San Martín, amb el bou que patrocina la penya El 7; el dia 18 el bou embolat de l’Ajuntament és de la ramaderia José García Guillén; la penya Cultural Taurina patrocinarà el bou de la ramaderia d’Algarra; la penya El Bou patrocinarà el dia 21 el bou de la ramaderia d’El Ventorrillo; la penya taurina Sant Joan farà el mateix el dia 22 amb un bou de la ramaderia Conde de Mayalde; els bous de l’Ajuntament del dia 23 d’agost seran de les ramaderies Partido de Resina i Madroñiz; la penya Pernia i Companyia patrocinarà el 25 d’agost un bou de la ramaderia de Montecillo, el mateix dia l’Ajuntament patrocinarà un bou de la ramaderia de José García Guillén.

IMG-20180810-WA0006“Els actes taurins de les festes de Nules són una cita ineludible per als aficionats al bou al carrer de tota la Comunitat Valenciana pel cartell taurí que es presenta i que any enrere any és possible gràcies al treball de la Comissió del Bou i de la col·laboració de les penyes taurines”, comenta Ramón Martínez, membre de la Comissió de Festes.

A més, enguany s’aposta també per l’entrada de vaques i el concurs infantil d’enllaçadors, dos actes que es varen incloure en la programació l’any passat i davant la gran acceptació que varen tindre s’ha decidit la seua continuïtat.

Així doncs, com cada any les penyes es concentraran a la plaça Major per a participar en el multitudinari acte de la crida que tindrà lloc el divendres 17 d’agost, i amb el qual començaran els festejos que es desenvoluparan fins al diumenge 26 d’agost.

La programació de les festes patronals de Sant Bartomeu presenta actes per a tots els sectors de la població, de manera que els xiquets i xiquetes podran gaudir de diferents espectacles infantils com Top Màgic a càrrec del grup La Troupe Malabó que tindrà lloc el diumenge 19 d’agost a la plaça de Fra Asensi Nebot; o de tallers d’elaboració de pa i rosquilletes i de llepolies, a més dels tradicionals parc infantils que al llarg de tots els dies festius s’instal·larà a la zona del mesón de la tapa.

Entre els actes per a la gent gran cal destacar el ball que es celebrarà diumenge 19 d’agost al Saló Multifuncional; a més també podran gaudir de la Nit de Ronda a càrrec de la rondalla Vora Sèquia o de les actuacions de les orquestres.

Al llarg de tots els dies festius els joves tindran catorze discomòbils que tindran lloc en diferents zones de la localitat. El dimecres 22 d’agost tindrà lloc la tradicional desfilada de disfresses amb premis a la crítica local, a la millor coreografia, millor carro de beguda i millor disfressa.

La realització del musical Hollywood a l’avinguda de Santa Bàrbara; un concurs de coca de tomaca; el concert de Camela amb entrada gratuïta; o l’actuació del grup Supersingles que tindrà lloc l’últim dia de festes, el diumenge 26 d’agost, a la plaça Major protagonitzada per exconcursants del programa televisiu Operación Triunfo, es troben entre les novetats d’enguany.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací