La reina i les dames de Nules reparteixen el programa de festes de Sant Roc i a Sant Bartomeu  als veïns

1245

Castellón Información 

La reina de la Vila de Nules, Eva Grande, i les dames de Mascarell, Noemí Roig Castillo; del barri de Sant Xotxim, Cristina Cuesta Valero; del barri de Sant Joan, Patricia Bellés Esteban; i la Musa de la Música 2018, Jéssica Gozalbo Romero, han repartit el programa de festes de Sant Roc i patronals de Sant Bartomeu als veïns i veïnes de la localitat. En el repartiment han estat acompanyades de membres de la Comissió de Festes.

Com cada any els veïns es concentren en el punt de repartiment on es fan grans cues per a recollir el programa de festes. Enguany s’han repartit en els baixos de la Biblioteca Municipal ‘José Vicente Felip Monlleó’ i dijous es repartirà a la Tourist Info de les Platges de Nules.

Cal recordar que el programa de festes d’agost engloba les festes de Sant Roc que tenen lloc a les platges de Nules els dies del 4 al 16 i les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu que es celebren els dies del 16 al 26 d’agost.

Entre les novetats que presenten cal destacar l’exhibició de bous cerrils  per primera vegada en les festes de Sant Roc, a més dels actes taurins i diferents espectacles, música en directe i activitats infantils, en els propers dies les activitats esportives seran les protagonistes en aquestes festes amb la 14a Travessia Marítima Platges de Nules, que aquest any té un caràcter solidari a benefici de l’associació Aspanion de xiquets amb càncer; la tradicional Marxa en Bici prevista per al 12 d’agost que compta amb un recorregut de 2.000 metres pels carrers i camins de les platges de Nules; la XI Marxa a Peu Solidària no competitiva a benefici  de l’Associació contra el Càncer que tindrà lloc dimarts, 14 d’agost, a les 20.00 hores i que tindrà l’eixida des del parc de l’Estany i un recorregut de 3.000 metres per les principals avingudes.

IMG-20180801-WA0001A més, dimecres 15 d’agost, destaca la XXXV Volta a Peu Sant Roc 2018 amb un recorregut semiurbà que tindrà com a punt d’eixida i arribada l’avinguda de les Illes Columbretes. També aquest dia es realitzarà la prova ciclista III Trofeu Sant Roc Platja de Nules, l’eixida de caiac per les platges de Nules i els concursos femení i infantil de Pesca Mar-Costa, modalitat lliure, que organitza el Club de Pesca Esportiva El Galfí.

Però a més, a la terrassa l’Estany es podrà gaudir d’actuacions infantils amb Saltimbamquis; taller de Fanalets; l’espectacle Al fin Juntos; discomòbils; una Nit d’Havaneres a càrrec de Canya de Sucre i Els Grills de la Nit; o espectacles de màgia i humor amb l’humorista Jordi LP i Kofran el Mag.

El dia de la festivitat de Sant Roc, dijous 16 d’agost, tindrà lloc la missa i processó en honor al sant i la bendició de bescuits i pans que es repartiran als participants en la processó. Un castell de focs d’artifici tancarà la programació de les festes de Sant Roc de les platges de Nules a la platja Bovalar.

Festes patronals

En les festes patronals de Sant Bartomeu la realització del musical Hollywood en l’avinguda Santa Bàrbara; novedosos tallers infantils; el concert de Camela amb entrada gratuïta; o l’actuació del grup Supersingles que tindrà lloc l’últim dia de festes, diumenge 26 d’agost, a la plaça Major protagonitzada per ex concursants del programa televisiu Operación Triunfo, es troben entre les novetats d’aquest any.

La regidora de Festes, Patricia Cascales, destaca que “hem fet una programació amb diferents tipus d’activitats per a que tots els sectors de la població tinguen actes específics”.

Les ramaderies que formen part del cartell taurí són María Cascón, amb el bou que patrocina la penya El 7; el dia 18 el bou embolat de l’ajuntament és de la ramaderia José García Guillén; la Penya Cultural Taurina patrocinarà el bou de la ramaderia d’Algarra; la Penya El Bou patrocinarà el dia 21 el bou de la ramaderia d’El Ventorrillo; la penya taurina Sant Joan farà el mateix el dia 22 amb un bou de la ramaderia Conde de Mayalde; els bous de l’ajuntament del dia 23 d’agost seran de les ramaderies Partido de Resina i Madroñiz; la Penya Pernia i Companyia patrocinarà el 25 d’agost un bou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací