Universitat Popular de Vila-real ofereix 380 places en una trentena de tallers sobre art, salut i oci aquest semestre

1537

Actualitat Diària 

 L’àrea d’Universitat Popular de Vilareal ha presentat la seua campanya número 66 i la regidora responsable, Rosario Royo, ha donat compte de les activitats d’aquest últim trimestre de l’any amb un total de 380 places distribuïdes en 26 tallers diferents.

Royo assegura que “Vila-real, com a Ciutat Educadora, aposta per seguir oferint formació, en aquest cas no reglada, per a satisfer la demanda dels ciutadans”, explica Royo, qui destaca que des de la Regidoria es treballa en tres àmbits: l’organització d’aquests tallers, així com d’activitats complementàries que se celebren de manera puntual i també la col·laboració amb associacions de la ciutat a través de la música.

0_29843_1_bis“En aquesta edició de la Universitat Popular a comptar amb cursos similars a anys anteriors, ja que l’alumnat és fidel i demanda un determinat tipus de tallers que tenen molt d’èxit cada any”, explica Royo, qui destaca que hi ha alternatives “per a tots els gustos, especialment pensades per a fomentar l’oci, la creativitat i la salut”.

Entre els cursos oferits es troben els de aplicacions de boixets –en diversos nivells-, balls de saló i balls llatins, calats, tècniques decoratives, taller d’estimulació cognitiva i memòria, per a aprendre a utilitzar l’Smartphone o tableta i per a usar el correu electrònic i navegar per internet, anglès, patchwork, pintura i restauració de mobles. “Tota l’oferta es troba disponible des de ja perquè qui ho desitge efectue la matrícula”, explica Royo.

Enguany ha canviat la forma d’inscripció, de manera que es podrà realitzar a través del web municipal, tot i que també es manté l’atenció presencial a l’ajuntament, lliurant la corresponent instància.

0_32166_1_bisEls preus van des dels 60 fins als 75 euros i “si algú vol cursar algun dels tallers però no pot accedir per problemes econòmics, oferim descomptes per a tot tipus de col·lectius, perquè els diners no siga un problema per a cap veí”.

D’altra banda, la formació s’impartirà en diferents espais, com les associacions de veïns de l’Hospital, el Pilar, Torre Motxa, la Casa de la Dona, l’IES Francesc Tàrrega, la UNED, Pintat a mà Marisa Vidal, el Viver d’Empreses, la Escola Taller, el CEAM o una fusteria del carrer de Trullench. “Enguany s’han resituat un parell de tallers que s’oferien en la Fundació Caixa Rural, que actualment està en obres”, indica Royo, qui anima els veïns a participar i inscriure’s durant tot el mes d’agost i fins a l’inici del curs al setembre mentre hi haja places disponibles.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací