S’inicia la redacció del projecte de obres del col·legi Avel·lí Corma a Moncofa

1075

L’adjudicació del projecte s’ha vist retrasada per haver una baixa temerària

Actualitat Diària

A finals del mes de febrer l’empresa UTE Lourdes García & Asociados va signar el contracte de la redacció del projecte de les 2 aules d’infantil i el canvi de coberta.

Després d’un llarg procés administratiu, necessari per a la transparència de totes les obres realitzades per l’Ajuntament, s’ha pogut signar el contracte amb l’empresa que farà el primer projecte d’Edificant de Moncofa. A més a més, el tràmit de l’adjudicació de la redacció del projecte es va veure retrasada al produir-se una baixa temerària en el procés de licitació.

Un projecte que consta de la construcción de 2 aules noves per a infantil i el canvi de tota la coberta del col·legi, dels actuals problemes de filtració d’aigua que ha tingut des de fa temps.

El termini per a l’elaboració del projecte és de 3 mesos, passant després a la fase de supervisió i posterior aprovació.Una vegada aprovat el projecte l’Ajuntament procedirà a la licitació de les obres prevista per a l’últim trimestre del 2020, on totes les empreses interessades podran presentar-se a aquesta licitació.

Segons paraules de la regidora d’Educació Ana Gracia Vilalta “Estem treballant en aquest projecte d’Edificant tant necessari per al nostre centre i per al nostre alumnat, ja que Moncofa sols compta amb un centre d’estudis de Primària on la matrícula està oberta tot l’any. Un centre que a dia d’avui es veu amb molta necessitat de tindre més aules per a poder garantir una educació d’excel·lència “

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací