L’Ajuntament de l’Alcora instal·larà aparcaments per a bicicletes

801

La finalitat és fomentar la utilització de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible, possibilitant als usuaris que puguen estacionar de manera còmoda i segura

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora instal·larà aparcaments per a bicicletes en diferents punts de la localitat, segons han informat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Mobilitat, Ricardo Porcar.

La iniciativa tracta de fomentar la utilització de la bicicleta “com a mitjà de transport sostenible, amb grans beneficis, tant per a salut com per al planeta”, possibilitant als usuaris d’aquesta mena de vehicles “que puguen estacionar de manera còmoda i segura en aquests dispositius”.

En concret, els ‘aparca-bicis’ se situaran en zones pròximes a edificis municipals i centres de secundària. El pressupost previst per a l’execució de l’actuació ronda els 5.000 euros.

Falomir i Porcar han recordat que el consistori està treballant també en un altre ‘important projecte’ per a afavorir la mobilitat urbana sostenible en el municipi. Es tracta de la posada en marxa del primer autobús urbà, que connectarà els barris de l’Alcora i les pedanies.

Així mateix, han avançat que al setembre se celebrarà la primera Setmana de la Mobilitat de l’Alcora, “una campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar a la ciutadania quant a la importància de la mobilitat sostenible i fomentar el desenvolupament de bones pràctiques”. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament programarà diferents activitats, emmarcades dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, que es duu a terme cada any, del 16 al 22 de setembre.

Cal recordar que l’Ajuntament de l’Alcora va obtindre el segon premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible (SEMS) de la Comunitat Valenciana 2019, en la categoria de municipis de menys de 20.000 habitants, pel projecte de remodelació de la plaça Espanya i entorn.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací