La Policia Local de Nules comença els controls de vigilància pel terme municipal amb drons 

637

La localitat és pionera a la província en aquesta tecnología que permet visualitzar una gran extensió del terme municipal en poc de temps

Actualitat Diària

La població de Nules és pionera a la província de Castelló en l’utilització de drons per a fer els controls de vigilància al terme municipal al llarg de la campanya citrícola. De fet, aquesta setmana han començat aquests controls juntament amb els que es fan habitualment per terra a càrrec de la Unitat Rural Ecològica de la Policia Local.

Sobre açò, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “el dron ens permet visualitzar una gran extensió del terme municipal en poc de temps, a més aconsegueix arribar a les zones més internes dels horts que són on es produeixen un major número de robatoris i que en els controls de vigilància amb cotxe difícilment poder ser vistes pels agents. De manera que una vegada el dron identifica un punt s’envia a la Unitat Rural Ecològica de la Policia Local per a que identifiquen als treballadors i comproven que està tot correcte”.

L’Ajuntament de Nules va adquirir l’any passat dos drons per a la unitat de drons de la Policia Local, a més també s’ha adaptat la indumentària dels agents que formen part d’aquesta nova unitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací