La policia local de Borriana controlarà amb drons els accessos a la platja i que es respecte la distància

879

Molina assegura que el consistori està fent una “gran faena” i crida a la “precaució” a l’hora d’obrir l’Arenal en fase 2

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

A l’espera de la confirmació del protocol oficial de Costas i d’algunes alternatives de la Generalitat, Borriana treballa intensament a adequar les seues platges a la nova normativa. D’aquesta forma ho ha explicat la regidor de Turisme, Sara Molina.

D’aquesta forma, les normes per a accedir a la platja de l’Arenal seran “molt clares” i a més “hi haurà una patrulla de la policia local que controlarà els accessos i que visualitzarà amb drons que es respecten les distàncies socials”.

El consistori reduirà el nombre de passarel·les d’entrada a la meitat, però instal·larà una d’entrada i una altra d’eixida en cada accés per a d’aquesta forma evitar contagis. L’ajuntament obligarà a entrar a la platja amb calçat i “mai descalçats”.

Per a garantir la distància de seguretat, el consistori ha estudiat un sistema d’ordenació d’espais individuals i separació per estaques perquè “la geografia de la nostra platja ho permet”.

A més tal com ha confirmat l’edil de Turisme, la desinfecció dels banys i de les passarel·les serà “constant”. Aquest estiu no es podran instal·lar banys policlínics perquè la normativa tampoc ho permet.

Borriana també realitzarà una intensa labor de conscienciació i d’informació en la zona marítima. “Instal·larem cartells i repartirem fullets perquè la gent es consciencie i respecte les normes”.

Obertura el 6 de juny

Encara que la platja de Borriana podria obrir ja el dilluns, des del consistori prefereixen ser cauts, encara que la data que es remena és el 6 de juny: “Volem tindre-ho tot tancat al 100% i la major seguretat possible, fins que això no s’així no s’obrirà al bany”, ha postil·lat Molina.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha afegit que “la nostra platja és gran i permet guardar les distàncies, és el nostre gran valor turístic i per tant hem de respectar-lo perquè s’han donat quatre normes bàsiques que s’han de complir”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací