Economia aprova un nou calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables en la Comunitat Valenciana

975

El calendari s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i entra en vigor a partir d’aquest dissabte, dia 30

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), una resolució que modifica la Resolució de 19 de desembre de 2019, del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es va aprovar el calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per a l’any 2020. El nou calendari entra en vigor a partir d’aquest dissabte, 30 de maig.

Segons la normativa vigent en la matèria, correspon a l’autoritat laboral competent, a proposta del ple de l’ajuntament corresponent, la determinació dels dies que tenen el caràcter de festes locals en el municipi.

Així, i tenint en compte les propostes realitzades per les corporacions locals, mitjançant la present resolució del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball modifica l’annex de la resolució de 19 de desembre de 2019.

Aquesta modificació implica aquelles localitats les festes locals de les quals es van veure afectades per l’estat d’alarma en l’àmbit nacional. Per tant, la modificació suposa l’anul·lació dels dies festius locals corresponents a les següents localitats (de la província de Castelló), els quals seran substituïts pels que cada propose en el seu moment:

Canet lo Roig, 4 de maig
Peníscola, 19 d’abril i 20 d’abril
Sant Jordi, 9 d’abril i 23 d’abril

D’altra banda, la present resolució també modifica les festes locals, retribuïdes i no recuperables en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, per a l’any 2020, establint les festes locals corresponents a les següents entitats locals en les dates que s’indiquen a continuació, corresponents a la província de Castelló:

Atzeneta del Maestrat, substitueix el 22 de maig pel 7 de desembre
Almassora, substitueix el 22 de maig pel 8 d’octubre
Benicarló, substitueix el 9 de maig pel 8 d’octubre
La Llosa, substitueix el 20 d’abril pel 7 de setembre
Sant Joan de Moró, substitueix el 9 d’abril pel 7 de desembre
Traiguera, substitueix el 20 d’abril pel 5 d’octubre
Vila-real, substitueix el 18 de maig per l’11 de setembre

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací