El cementeri de Vinaròs recuperarà dilluns el seu horari habitual amb l’entrada a la Fase 2 de desescalada

1125

Es permetrà aixecar, de forma progressiva, algunes restriccions actuals, entre elles recuperar l’horari habitual del sacramental

Juan José Benito / Actualitat Diària

El cementeri de Vinaròs recuperarà dilluns el seu horari habitual amb l’entrada en vigor de la Fase 2 del pla de desescalada que ha previst el Govern Central. D’aquesta forma es permetrà aixecar de forma progressiva algunes restriccions, entre elles recuperar l’horari habitual del cementeri. Així les instal·lacions tornaran a obrir de dilluns a diumenge de 9 a 20 hores.

Cal destacar que tot i l’ampliació de l’horari continuaran en marxa les mesures preventives d’higiene i distanciament per tal de garantir la seguretat de les persones.

Això serà obligatori mantenir una distància de seguretat de dos metres amb la resta dels visitants, no es podran utilitzar els banys públics, i en tot moment s’haurà d’evitar tocar elements comuns, es  recomanable l’ús de guants i mascaretes, així com realitzar una desinfecció abans i després d’entrar al cementeri.

També es recorda reduir les visites al màxim, com a mesura de prevenció. La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha demanat a la ciutadania que continue respectant aquestes normes que s’han establert des de l’Ajuntament amb la finalitat de preservar la salut de les persones.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací