Alcossebre organitza una passarel·la de moda per a incentivar el consum al comerç local

1235

El diumenge 14 de juliol, a partir de les 20.00h, a la plaça Vista Alegre, comerços locals mostraran els seus productes en una desfilada de moda

Actualitat Diària

La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre organitza la vuitena edició de la Passarel•la de Moda, que convertirà la plaça Vista Alegre de Alcossebre, al costat de la TouristInfo, en l’escenari d’una desfilada de moda. L’acte compta amb la participació d’establiments locals de moda infantil, d’home, dona i complements els productes es mostraran en la passarel•la, per part de models. Per part de l’Ajuntament, s’instal•len seients perquè els espectadors puguen seguir l’acte.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Miquel Martorell, ha destacat que “apostem, un any més, per aquest acte que genera molt interès, i que serveix com a aparador perquè els nostres comerços mostren la seua ampla oferta de productes” i destacava que ” el nostre objectiu és estudiar noves accions a desenvolupar per incrementar la competitivitat dels nostres comerços i fer-los més visibles”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací