Récord de participació en la dècima edició del Triatló de Castelló

691

El Grau rebrà els 1.200 triatletes el diumenge 7 de juliol al camp Javier Marquina

Actualitat Diària

Este cap de setmana el Triatló de Castelló celebra la seua desena edició amb una prova que tindrà com a protagonista el Grau de Castelló i el camp de futbol Javier Marquina com a centre d’operacions. La prova l’organitza el club Evasion Runnning amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

La presentació de l’esdeveniment ha tingut lloc aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló. El regidor d’Esports, Omar Braina, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment, ja que “aconseguim que el Grau es convertisca de nou en escenari esportiu, un dels objectius d’aquesta legislatura”. Braina ha agraït a l’organització l’esforç que realitzen els clubs esportius per a organitzar esdeveniments d’aquest nivell tots els anys, “per això des del consistori sempre donarem el nostre suport”, ha explicat.

El nombre d’inscrits ha crescut respecte a anteriors edicions, arribant a 1200 participants. Des de l’organització, Jordi Ballester reitera el seu agraïment a les administracions locals “per tal que aquest esport seguisca creixent i que l’augment de participació revertisca en la ciutat”. La majoria de participants venen de diferents punts del territori valencià, Catalunya, Aragó o Madrid, però també destaca la presencia internacional. Des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, la seua vicepresidenta, Vanesa Huesa ha destacat que “Castelló reuneix les condicions idònies per a que els triatletes gaudisquen d’un cap de setmana esportiu i turístic”.

Així doncs, el dissabte a les 9 hores del matí començaran les proves del II Aquatló Escolar Ciutat de Castelló, en el qual participaran un 250 xiquets i xiquetes entre els 7 i els 17 anys. El diumenge, des de les 8 hores, es donarà inici a les diferents modalitats de cursa en categoria absoluta, que aquest any compten amb la novetat de la possibilitat de competir per parelles.

El centre d’operacions des d’on sortiran i on acabaran totes les proves serà el camp de futbol Javier Marquina. La cursa discorrerà pel passeig marítim front a la platja del Pinar del Grau i el ciclisme recorrerà l’avinguda del Mar fins al recinte firal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací