Hui dona inici a Castelló el cicle de música ‘Dilluns al ras’ amb música a l’aire lliure

838

Ruiz aposta de nou per recitals que difonen i reivindiquen l’herència musical i artística del guitarrista castellonenc Manuel Babiloni

Actualitat Diària

L’estiu a Castelló és sinònim de ‘Dilluns al ras‘. El cicle de concerts a l’aire lliure s’inicia el pròxim dilluns 8 de juliol. La regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, organitza de nou, junt a la Fundació Guitarrista Manuel Babiloni, uns recitals que difonen la memòria i reivindicaquen l’herència musical, artística i humana del guitarrista Manuel Babiloni, un prestigiós concertista de guitarra clàssica castellonenc.

Les propostes musicals tindran lloc totes les nits de dilluns del mes de juliol a les 22:30h a la plaça Major de Castelló. “És una proposta cultural que ha tingut una gran acollida i esperem que es puga fer molts anys més’, afirma Ruiz.

Els recitals s’iniciaran el pròxim dilluns 8 de juliol amb la segona edició del Concert d’amics. El dilluns 15 de juliol serà el torn del Concert de Joves, i el duo de guitarra format per Òscar Ebro i Takayuki Azuma actuarà la nit del 22 de juliol.

L’últim dilluns de juliol, els castellonencs i les castellonenques podran gaudir del concert extraordinari ‘Mestre Babiloni’. El plat fort del cicle de música serà l’encarregat de tancar els concerts de ‘Dilluns al ras’. Es tracta d’un espectacle musical preparat per a l’ocasió, el qual està format pel conjunt de guitarres ‘Mestre Babiloni‘  de Castelló i la Joia Guitar Ensemble del Japó.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací