L’oficina de turisme de Peníscola ha atés durant el mes de juny més de 10000 consultes

670

L’establiment ha oferit els seus serveis a 7 232 turistes procedents d’Espanya i 3 043 procedents de l’estranger

Actualitat Diària

La localitat de Peníscola ha atés durant el mes de juny 10 000 consultes en les oficines d’informació turística, concretament,  s’hi han resolt 7 232 consultes de turistes procedents d’Espanya i 3043 realitzades per visitants procedents de l’estranger. La localitat presenta tres punts estratègics de les ‘Tourist Info Office’: Passeig Marítim, zona d’accés al Centre Històric i l’extensió turísitca de Penyismar. Les oficines estan obertes tot l’estiu i tota la setmana.

turisme peníscola

El municipi compta amb un equip de 10 informadors turístics i la contractació de deos d’aquests informadors compta amb el finançament del Patronat Provincial de Turisme. La regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París ha valorat: “Les oficines són un punt importantíssim de referència informativa per als nostres visitants”.

Per poder fer comparació, l’any passat, les xifres registrades el mes de juny van ser similars, amb una mitjana de consultes al dia que se situava per damunt de les 300. “Cal tindre en compte que els últims dies del mes, especialment per al Pont de Sant Joan, es van registrar xifres majors, com ha passat enguany també”, ha explicat París.

Durant 2018, les oficines d’informació turística a Peníscola van atendre més de 140 000 consultes. Els mesos de més activitat van resultar ser els mesos d’agost i setembre. L’any passat van haver dies on se superava la xifra de les 1000 consultes. “Data que sembla que es repetirà i fins i tot, podrem superar”, assegura París veient com ha arrancat l’estiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací