Els veïns de Santa Magdalena gaudeixen d’un concert de l’Estança Harmònica

909

Bou alcalde de Santa Magdalena, ha agraït a “la Diputació el fet que haja posat a la nostra església com una de les seus del seu cicle”

Actualitat Diària

L’església parroquial de Santa Magdalena acollia, dissabte passat, 6 de juliol, un dels concerts del programa de Música Barroca a les esglésies monumentals, que patrocina la Diputació de Castelló. L´Estança Harmònica és la formació musical vocal i instrumental que va actuar en la localitat i que va aconseguir delectar al públic assistent a l’acte.

Música Barroca Santa MagdalenaL´Estança Harmònica està integrada per la soprano, Isabel Alcaraz i els músics, Josep Rius, Albert Cabedo, Miquel Àngel López, Miquel Falomir, Anna Pitarch i Manel Sifre, que van oferir un repertori de música barroca, basat en obres de Händel, Telemann, Vivaldi, Bach, Marais i Mozart.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha agraït a “la Diputació el fet que haja posat a la nostra església com una de les seus del cicle. Sens dubte, ha sigut un concert magnífic i de gran nivell per part de l´Estança Harmònica”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací