Sant Jordi organitza una ruta turística amb el seu patrimoni religiòs com a protagonista

757

La ruta va incloure també, entre altres llocs emblemàtics, una visita a l’Església de Sant Jaume, al Fossar Vell i al Calvari

Actualitat Diària

Emmarcada en la programació estiuenca ‘Viu l’Estiu’, s’ha dut a terme una ruta guiada que ha girat entorn del patrimoni religiós de Sant Jordi. Amb aquesta temàtica, Narcís Tena va anar desgranant, durant el recorregut, els capítols més rellevants de la història de la població i els seus orígens a través de les construccions religioses. Diversos dels immobles més antics encara es conserven, si bé actualment no estan dedicats al culte.

Sant Jordi ruta turística patrimoni religiòsAixí, entre altres curiositats, els assistents van poder conéixer en quin lloc es va alçar el primer temple o el dia a dia dels antics habitants de la casa abadia i del convent de les carmelites missioneres terciàries -edifici que hui dia és un habitatge particular i en el qual encara es conserva la campana en la part superior.

La ruta va incloure també, entre altres llocs emblemàtics, una visita a l’Església de Sant Jaume, al Fossar Vell i al Calvari.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací