Onda sol·licita incloure el CEIP Miralcamp al Pla Edificant per a millorar els problemes de la seua construcció

1553

Amb aquest seran sis instal·lacions locals els que s’uneixen al programa que es milloraran en consens amb les direccions i usuaris

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda ha fet la sol·licitud per a incloure al CEIP Miralcamp dins del Pla Edificant de millora de centres educatius de la Generalitat Valenciana. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que, “amb aquest pla autonòmic, l’ajuntament podrà dur a terme les millores en la infraestructura d’aquest centre escolar. D’aquesta forma, es pretén donar solució a uns problemes de la seua construcció i es complirà amb les peticions que ha efectuat la direcció del centre en les diferents reunions que des del consistori hem mantingut amb ells per a conèixer l’estat del col·legi i que s’han aprovat també per la direcció territorial d’Educació i el consell escolar del CEIP Miralcamp. Hem consensuat al màxim les intervencions que es podran dur a terme en aquest pla amb les persones que utilitzen les instal·lacions dia a dia, ja que són els que millor les coneixen”.

Les actuacions que se sol·licitaran són la reparació del sostre del gimnàs, fer una coberta des de l’edifici de Primària fins al gimnàs, pintar les pistes esportives amb tractament professional esportiu, la millora dels patis d’Infantil i la ubicació d’algun tipus de zona d’ombra als patis. “Aquestes actuacions milloraran les condicions del centre i beneficiaran als centenars d’alumnes que acudeixen allí cada dia, així com als docents. Durant tota la legislatura, des de l’Ajuntament hem fet el possible per millorar la qualitat de vida de la ciutadania d’Onda i amb aquestes inversions autonòmiques que gestionarà el consistori, pensem que farem un gran pas avant en les instal·lacions educatives d’Onda”, explica Huguet.

Altres projectes d’Onda

Cal recordar que, dins de Edificant, l’ajuntament ha inclòs  la construcció d’una nova escola infantil del Sambori, amb augment d’unitats, i se sumen ja tots els CEIP de la localitat, així com les actuacions a la Secció de l’IES Serra d’Espadà, que es convertirà en un institut independent anomenat IES Torrelló, dotant a Onda d’un segon centre de Secundària.

L’alcalde ha conclòs dient que “gràcies al treball dut a terme per les àrees d’Urbanisme i Educació, dirigides per Marta Piquer i Encarna Ribes, respectivament, prompte l’alumnat onder podrà gaudir d’aquestes millores que la conselleria d’Educació ha desenvolupat en aquest pla per a millorar tots els centres de la Comunitat i en el cas d’Onda estem adherits i actuarem en quatre col·legis, com són el Miralcamp, el Baltasar Rull, el Mestre Caballero i el Pio XII, i dues actuacions importants a la Secció de l’IES Serra d’Espadà i a l’Escola Infantil Sambori que sumaran més de 7 milions d’euros en inversió per a incrementar la qualitat educativa a Onda, sempre pensant en el benefici de la nostra ciutadania, ja que per a aquest equip de govern és una prioritat. A més, en aquest pla trobem una nova demostració que la col·laboració entre administracions és positiva per a la ciutadania, que veurà com millora el seu dia a dia amb aquestes actuacions”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací