L’inicitiva ‘Onda amb les persones’ dedicarà el mes de febrer al tractament de temes socials

1001

La secretària d’estat de Serveis Socials, Ana Lima, inaugurarà aquest cicle de jornades que abordaran diversos temes vinculats a la integració

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda ha organitzat les jornades ‘Onda amb els persones’ que se celebraran durant tot el mes de febrer en la localitat. La tinent d’alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, ha destacat que “amb aquest programa es mostrarà la gran quantitat d’iniciatives que es duen a terme des de l’Ajuntament d’Onda per a la integració social i la generació d’oportunitats en tots els àmbits relacionats amb els temes socials. De la mateixa manera, s’exposaran tots els recursos psicosocials dels quals disposa l’àrea de Política Social, ja que sempre es treballa per a les persones i amb les persones, sent el pilar més essencial per al creixement d’un municipi. A més, per a la inauguració, que es durà a terme dimarts que ve 5 de febrer, comptarem a la nostra localitat amb la secretària d’estat de Serveis Socials, Ana Lima, que durà a terme una conferència sobre les Claus per al debat d’un nou model de Serveis Socials”.

A més, durant la jornada del 5 de febrer també es realitzarà una taula redona sobre ‘Ètica en els Serveis Socials municipals’ i una conferència sobre ‘Passat, present i futur dels Serveis Socials municipals’. Finalment, hi haurà una ponència sobre ‘La investigació en els Serveis Socials. Laboratoris de Serveis Socials amb un espai per a les idees’. Per part seua, el 6 de febrer es farà una jornada de portes obertes als Serveis Socials Municipals i al Centre Ocupacional El Molí. Així mateix, el dia 7 a la Cassola, Casa de la Cultura, es desenvoluparan les Jornades del Voluntariat i la presentació de la Guia del Voluntariat, així com una taula redona sobre aquest tema.

El dilluns 11 donarà començament el taller ‘Digitalitzades’, que se celebrarà també el 12 i 14 de febrer a la Casa de la Cultura de forma gratuïta. A més, a la vesprada hi haurà un Contacontes per a la diversitat i activitats teatrals. Així, durant tot el mes hi haurà jornades de dependència, de diversitat sexual, sobre violència de gènere, de conductes addictives, sobre infància i adolescència i moltes més activitats per a donar a conéixer tots els programes que es desenvolupen des del consistori onder amb aquells col·lectius que tenen més dificultats.

Aguilella ha volgut recordar en aquesta presentació del programa que “Onda és un referent en integració social, donat la gran quantitat d’iniciatives que s’han impulsat històricament per a afavorir aquest aspecte. Amb l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet estem impulsant noves accions per a crear oportunitats per a tots els veïns de la localitat, perquè volem continuar avançant sense deixar a ningú en el camí”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací