L’Ajuntament de Nules recolza les jornades educatius que se celebraran al gener de 2020

768

La regidora d’educació es reuneix amb una representació del Seminari de Docents i Famílies

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules seguirà recolzant les Jornades Educatives que es preveu celebrar per tercer any consecutiu al mes de gener de l’any 2020. De fet una representació del Seminari de Docents i Famílies de Nules, grup que organitza aquestes jornades, s’ha reunit amb la regidora d’Educació, Rosa ventura, per a tractar diferents assumptes relacionats amb aquesta qüestió.

Així doncs, la coordinadora del seminari, M. Carmen Romero, va exposar la gran acceptació tant per part dels professionals del món educatiu com de les famílies de les dues edicions que es van celebrar els anys 2017 i 2018. També va posar en valor el fet que aquestes jornades “signifiquen un treball cooperatiu de tots els centres docents locals i de totes les Ampes, i un espai conjunt per a compartir i reflexionar sobre les nostres pràctiques educatives i sobre la societat que estem construint per als nostres infants i joves”.

La regidora d’educació, Rosa Ventura, per la seua part, va manifestar el total recolzament a aquesta mena d’iniciatives “que sumen esforços i propicien que ponents experts en diverses matèries vinguen a la nostra població”. A més, va comentar també alguns dels projectes que l’Ajuntament de Nules està enllestint per a oferir-los al Seminari de Docents i Famílies.

Oberta matrícula Escola d’adults

Per altra banda, el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Nules inicia la matrícula per al nou curs 2019-2020. El termini d’inscripció per a apuntar-se als cursos de formació-educació del Centre d’Adults de Nules està obert durant el mes de juliol en horari de matí de 09:00 a 14:00 hores a partir de 17:00 a 20:00 hores en horari de vesprada.

Les persones interessades en informar-se poden apropar-se al centre i rebre assessorament i informació sobre els possibles cursos o itineraris formatius que s’ofereixen a l’Escola d’Adults.

L’oferta formativa, amb matrícula gratuïta, es centra principalment en els cursos per a l’ obtenció del Graduat en Ensenyament Secundari, així com els cursos preparatoris per a l’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, juntament amb  la preparació de la prova d’Accés a la Universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45 anys.

A partir de setembre s’obrirà també el termini per a la inscripció als cursos de preparació per a les proves de Valencià del MCERL (Marc Comú Europeu de Referència de les Llengües) i de Castellà i Valencià per a estrangers.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací