Nules rebrà una subvenció de 3.771 euros per a la restauració del búnquer de la Vieta

632

El projecte té un cost total de 6.286,08 euros i comptarà amb aquesta aportació de Turisme Comunitat Valenciana

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules rebrà una subvenció per un import de 3.771,65 euros de Turisme Comunitat Valenciana per a la restauració i l’adequació del búnquer de la Vieta.

El projecte té un cost total de 6.286,08 euros i tindrà una duració aproximada de dos mesos. En concret constarà de quatre fases: una primera intervenció arqueològica d’excavació i neteja de vestigis, que serà precedida pel condicionament de la zona exterior per a embellir l’entorn, i finalment la senyalització turística i interpretativa del vestigi, i les mesures de seguretat.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, mostrava la seua satisfacció per la subvenció atorgada i afirmava que “és un pas important per a continuar reivindicant el nostre patrimoni local. Nules avança com a destinació turística i actuacions com la que es durà a terme oferiran al visitant una experiència única en el nostre entorn”.

El búnquer de La Vieta està format per un niu de metralladores de planta circular-ovoide, i va ser construït amb ciment i gres roig de la zona, procedent principalment de l’arrencada de les vorades de la mateixa població.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací