3000 veles i torxes per a inaugurar la primera ‘Velà de Culla’

619

Cal destacar que el nucli antic de la localitat està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interés Cultural

Actualitat Diària

Culla viurà, dissabte que ve 15 d’agost, a partir de les 23.00 hores, la primera edició del que s’ha batejat com “La Velà de Culla”.

L’ajuntament del municipi, amb la col·laboració de nombrosos veïns, ha preparant un esdeveniment preciós en el qual més de 3000 ciris i torxes il·luminaran els carrers, balcons i patis el seu casc vell creant un ambient màgic durant la jornada d’aquest esdeveniment gratuït.

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interés Cultural, per ser un dels millors conservats de l’arc mediterrani i pel qual el municipi ha entrat a formar part de la xarxa de ‘Els Pobles Més Bonics d’Espanya’.

Amb l’objectiu de fomentar un turisme responsable i seguir la mesures de prevenció de contagis per la covid 19, l’accés al recinte il·luminat es durà a terme per grups, amb aforament limitat i seguint un circuit marcat.

Pròximes activitats

Aquest municipi de l’Alt Maestrat ha programat, per al mes d’agost, un complet programa d’activitats que serviran com a reclam i complementaran la rica oferta turística amb la qual compte. El passat cap de setmana ja va tindre lloc la primera d’aquestes, amb una demostració de cuina en directe i degustació de productes locals.

A més de les visites pel seu centre històric i castell, els visitants i veïns podran gaudir la resta del mes de l’exposició de pintura de Tania Traver que s’inaugura hui mateix, un tast de cerveses oferida per Castelló Beer Factory, així com la presentació del llibre de la seua rogació a Sant Joan de Penyagolosa amb mostra dels seus cants tradicionals en directe.

Com a colofó final a aquesta agenda, el dia 29 d’agost, se celebrarà l’acte de proclamació de Culla com un de ‘Els Pobles més Bonics d’Espanya’.

En les xarxes socials del municipi, així com en el telèfon 678 135 160 o en turismoculla@dipcas.es, es pot obtindre més informació sobre aquestes activitats i sobre l’oferta turística de Culla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací