Nules obri el terme de presentació d’ofertes per a l’obra al parc de Paco Colau

572

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha tret a licitació les obres de remodelació del parc de Paco Colau ubicat al carrer José Moreno Torres. En concret, aquesta actuació té un import de 51.950 euros i està finançada en la seua totalitat per la Diputació Provincial de Castelló mitjançant el Pla 135 corresponent a aquest any 2020.

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim 3 de setembre, i les bases estan publicades a la Plataforma de Contractació de l’Estat. No obstant això, les empreses interessades hauran de presentar la documentació corresponent de manera electrònica.

Així doncs, entre les actuacions que se portaran a terme cal destacar la millora del pavimentl’eliminació de barreres arquitectòniques, o la renovació del mobiliari urbà i dels jocs infantils, a més també s’incrementarà la seguretat i el benestar de les persones usuàries d’aquesta zona infantil.

Davant açò, l’alcalde de Nules i regidor d’Obres i Serveis, David García, assenyala que “aquest projecte contempla diferents propostes fetes tant pels pares i mares dels xiquets i xiquetes usuaris d’aquest parc com d’altres persones de la zona amb els que ens hem reunit en diferents ocasions”.

La duració prevista de l’obra és d’uns 45 dies des de la signatura de l’acta de replanteig que serà la que fixarà la data d’inici de l’actuació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací