La Llet +Proteïnes de Mercadona ven més de 12.000 unitats diàries

673

L’innovador producte contribueix a l’aportació extra de proteïnes i calci per al manteniment de la massa muscular i els ossos

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, culmina la implantació de la Llet +Proteïnes en les seues més de 1.600 botigues i aconsegueix vendre més de 12.000 unitats diàries. Aquest producte, que va començar a ocupar els lineals dels supermercats de la cadena l’any passat, aporta a l’organisme una dosi extra de proteïnes i calci que contribueixen al manteniment de la massa muscular i els ossos.

Es tracta de llet desnatada sense lactosa indicada per a “Caps” (clients) de totes les edats, però que per les seues propietats és especialment beneficiosa per a esportistes, persones a partir dels 50 anys i aquells que tenen problemes de mobilitat i alimentació.

L’innovador producte, fabricat pel Proveïdor Totaler Lactiber León S.L. sota la marca Hacendado, es pot adquirir en format brik individual d’1 litre o en format pack compost per 6 unitats d’1 litre.

La Llet +Proteïnes ha sigut reconeguda pel Institut Cerdà qui, a través del “Observatori d’Innovació en Gran Consum”, l’ha considerada, juntament amb els batuts de la mateixa gana, com una de les millors innovacions del sector de l’any 2020.

Compromesos amb els productes d’origen nacional

En 2019 les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d’euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. En aquest sentit, el 100% de la llet Hisendat és d’origen nacional i procedeix de les compres realitzades a més de 3.000 ramaders de diversos punts d’Espanya. La companyia també dona suport al consum de la llet amb diverses iniciatives dutes a terme pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació per a la promoció d’aquest producte i altres lactis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací