Nules condiciona les seues instal·lacions marítimes per a les vacances de Pasqua

Destaca com a novetat la utilització de materials nous en les passarel·les instal·lades i en els bancs nous que s’han ubicat en la zona del Far

2677

ActualitatDiària

Un any més des de la Regidoria d’Obres i Serveis i la Regidoria de Turisme s’han posat els mitjans necessaris perquè la platja de Nules estiga en condicions òptimes per al període vacacional de Setmana Santa i Pasqua.

Entre les actuacions realitzades destaca com a novetat la utilització de materials nous en les passarel·les instal·lades i en els bancs nous que s’han ubicat en la zona del Far. Es tracta de materials més resistents a les inclemències climatològiques, “el que hem fet ha sigut canviar els trossos de passarel·la que es trobava en mal estat per altres fets amb formigó imprés, un material més resistent i durador que la fusta i amb el qual a més millorem l’accessibilitat perquè la textura és més homogènia”, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes. De manera que si el resultat és l’esperat es canviarà a poc a poc tota la fusta de l’actual passarel·la per altra d’aquest material.   

També s’hi ha instal·lat bancs de plàstic reciclat amb una finalitat semblant, “la intenció és fer una prova pilot per a comprovar si aquests materials nous són més resistents a la humitat i al sol, en definitiva volem que siguen més duradors que la fusta dels bancs i passarel·les que hi ha ara”, matisa Sorribes.

Per altra banda, les màquines han passat per tots els punts de la platja per a aplanar l’arena i netejar tota la franja litoral perquè tots els veïns i visitants puguen gaudir de la millora de la costa en aquestes dates.

El regidor d’Obres i Serveis amb la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, han estat en la zona on s’estan fent els treballs per a comprovar que les actuacions estaran finalitzades en el termini previst.

Segons la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón, “les previsions turístiques quer tenim són positives, ja que en aquest període vacacional a més dels veïns de Nules la platja compta amb visitants, especialment famílies, que busquen passar un dia amb sol i tranquil·litat i Nules té aquesta oferta que a més va acompanyada d’un atractiu local com és el Parc Natural de l’Estany. Altre tipus de turisme el podem trobar en el càmping on pernocten un bon número d’estrangers”.

Cal destacar que el proper divendres, 30 de març, a partir de les onze de la nit tindrà lloc a la Platja de Nules un esdeveniment musical anomenat Fest l’Estany Pasqua amb actuacions de DJ, entre altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací