L’Ajuntament d’Onda ja te preparada l’Escoleta de Pasqua que beneficiarà a 150 joves

Està dirigida a xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 d'Infantil i tots els cursos de Primària i dóna inici aquest dijous

1317

ActualitatDiària

Aquest dijous 29 de març comença una nova edició de l’Escoleta de Pasqua que l’Ajuntament d’Onda ofereix amb la finalitat de facilitar a les famílies onderes la conciliació laboral i familiar en el període de vacances de Setmana Santa i Pasqua.

Gràcies a la bona gestió de l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, l’Ajuntament torna a engegar aquest servei del qual es beneficiaran aproximadament 150 onders i les seves respectives famílies. En aquest sentit, la tinent d’alcalde d’Educació, Encarna Ribes, ha informat que “gràcies a les millores que el consistori ha anat incloent, enguany s’han ocupat totes les places oferides”.

L’Escoleta, que està dirigida a xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 d’Infantil i tots els cursos de Primària, es desenvoluparà en aquesta edició al CEIP Miralcamp, del 29 de març al 6 d’abril. L’horari serà de 9.00 a 13.00 hores, amb possibilitat d’ampliar-ho amb el servei d’acollida matutí des de les 7.45 hores i el vespertí fins a les 14.00 hores. Així mateix, es posa a la disposició de les famílies un servei de menjador. Gràcies a aquest servei, els joves onders participaran en tallers, i gaudiran jocs i diversió durant les vacances; així com es facilitarà a les famílies la conciliació personal amb la professional en època de vacances escolars.

Finalment, Ribes ha recordat que l’Ajuntament complementa aquest servei oferint durant la Pasqua un ampli i complet programa, dirigit als més joves i als seus familiars, amb múltiples activitats que es realitzaran tant al Casal Jove com a l’ermita del Salvador, al parc de la Ceràmica, la plaça 8 de març i al castell.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací