Morella torna a lluitar per ser el poble més bonic d’Espanya de la mà d’una reconeguda marca de bombons

769

Actualitat Diària

Ferrero Rocher ha volgut celebrar el seu 30 aniversari a Espanya evocant el mític anunci amb el qual la marca es va donar a conèixer a Espanya, amb la figura d’Isabel Preysler com a protagonista. La presentació ha comptat, entre altres, amb la presència de la famosa socialité, que ha recordat amb el grup Ferrero un dels anuncis més mítics de la nostra història i ha viscut al costat dels assistents moments molt emotius. De la mateixa manera, la roda de premsa ha comptat també amb Jesús Vázquez, ambaixador de la marca i d’una de les accions més icòniques del Nadal espanyoles: “Envuelve de luz tu pueblo”; així com amb els alcaldes dels 5 municipis guanyadors d’anteriors edicions d’aquesta acció nadalenca.

La marca de bombons es va convertir en líder indiscutible de la seva categoria des de la seva arribada a Espanya. Gràcies al seu original recepta, la seva cura procés de producció, el seu elegant embolcall i les seves campanyes publicitàries d’èxit, Ferrero Rocher simbolitza l’arribada del Nadal al nostre país. D’altra banda, durant els darrers anys, Ferrero Rocher s’ha convertit en l’ambaixador de petits municipis espanyols que han plenat de llum seus carrers gràcies a aquesta icònica acció nadalenca.

Coincidint amb el 30é aniversari de Ferrero Rocher a Espanya, la marca ha volgut aprofundir en aquesta acció i fer-la encara més gran. D’aquesta manera, Ferrero Rocher ha proposat als 5 pobles guanyadors d’anteriors edicions (Valderrobres, Morella, Rubielos de Mora, Guadalupe i Puebla de Sanabria) tornar a participar en l’acció, que enguany portarà per nom “30 anys de llum junts”, unint l’aniversari i la icònica campanya de Nadal per territori espanyol.Ferrero Pla dels Estudis_51

Una festa de llum com mai s’ha vist abans

Segons informa la marca en roda de premsa, els cinc pobles lluitaran per un gran objectiu: celebrar una gran “Festa de la Llum“, que tindrà lloc el dissabte, 21 de desembre, al poble que resulte més votat.

A partir del 30 d’octubre, i fins al 9 de desembre, els 5 pobles lluitaran per aconseguir convertir-se, de nou, al poble més especial d’Espanya. El 9 de desembre serà el moment en què es tanque la primera fase i la marca anuncie quins dels cinc pobles són als 2 finalistes. Del 9 al 15 de desembre se celebrarà la segona fase entre els dos pobles finalistes, i el 21 de desembre Ferrero Rocher anunciarà el nom del poble més votat pels consumidors a través de Mediaset Espanya, com és habitual durant els últims anys.

D’aquesta manera, a partir del 30 d’octubre, els cinc municipis inicien la seua carrera per aconseguir – amb una major implicació ciutadana, si és possible, que l’any que van aconseguir il·luminar el seu poble- celebrar els 30 anys de la marca a Espanya amb una gran Festa de la Llum en els seus carrers.

Fermall d’or: el poble amb més llum d’Espanya serà l’elegit per acollir les campanades de Cap d’Any
Com colofó ​​per aquests 5 pobles, la marca ha informat que Mediaset España ha decidit comptar amb el poble amb més llum d’Espanya per retransmetre les campanades de cap d’any. El grup mediàtic mostra d’aquesta manera el seu compromís amb els pobles d’Espanya i enllaça de manera directa amb l’objectiu fundacional de “Envuelve de luz tu pueblo”: donar a conèixer a tota la societat els valors d’uns pobles de bellesa extraordinària que són desconeguts per al gran públic.

Després de la celebració de la gran Festa de la Llum de la mà de Ferrero Rocher, ser el protagonista de la nit més especial de l’any a través de Telecinco serà – sense cap dubte – una acció de gran impacte social per al reconeixement i el futur de Valderrobres, Morella, Rubielos de Mora, Guadalupe o Puebla de Sanabria, el que és un motiu de satisfacció per a la marca.

Ferrero Pla dels Estudis_60Una festa també per al consumidor: pase VIP per viure les Campanades de Telecinco

El consumidor sempre ha estat una prioritat per a Ferrero Rocher, el centre de tots els seus esforços. Per aquest motiu, les accions del 30 aniversari de la marca a Espanya compten amb diverses propostes adreçades als consumidors per tal que puguen gaudir dels actes de celebració en primera persona.

La marca sortejarà, entre els participants del concurs, un pase VIP perquè el guanyador pugue viure una experiència única i exclusiva de la mà de Ferrero Rocher: la persona agraciada viatjarà amb la seva família al poble amb més llum d’Espanya per gaudir de la celebració de les campanades.

2019 serà un any molt especial per a Ferrero Rocher i va a celebrar-ho de la millor manera possible: omplint de llum la vida dels consumidors, com ve fent des de fa 30 anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací