Les Coves de Vinromà incorpora el primer vehicle elèctric a la flota municipal per a reduir la contaminació

946

L’Ajuntament també instal·larà un punt de recàrrega per a aquest tipus de vehicles d’emissió zero en la zona Hort de la Font

Actualidad Diària

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà ha incorporat el primer vehicle elèctric a la flota municipal amb la voluntat de reduir la contaminació i promoure la mobilitat sostenible mitjançant l’ús d’aquest tipus de transports d’emissió zero.

Es tracta d’un cotxe per a ús del personal municipal, les característiques tècniques del qual possibiliten la reducció d’emissions de CO2 a l’atmosfera. De fet, la tipologia del vehicle ha permès la seua participació en la convocatòria d’ajudes per a la mobilitat sostenible del 2019 impulsada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

En aquest sentit, l’Ajuntament també està treballant en la instal·lació d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, que se situarà en la zona Hort de la Font, actuació que es durà a terme mitjançant una subvenció de l’IVACE que suma 4.530’80 euros.

L’alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que ‘la celebració del Dia Mundial de les Ciutats d’aquest 31 d’octubre ens recorda que hem de protegir el medi ambient amb accions com aquestes per a poder deixar una vida millor a les generacions futures’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací