Morella dedica el diumenge a les víctimes de la Covid-19 al municipi

795

L’acte comptarà amb una zona amb cadires per a seguir-lo, per la qual cosa es recomana acudir amb antelació

Actualitat Diària

Morella homenatjarà a les víctimes de la Covid-19 i agrairà a les persones que han treballat per a fer-li front en un acte civil que se celebrarà el diumenge dos d’agost. Aquest tindrà lloc a les 12.30 hores a l’Albereda, en la zona de la Glorieta de les Corts Valencianes, la qual albergarà un espai en record de les persones que han faltat a causa d’aquesta pandèmia.

L’acte comptarà amb una zona amb cadires per a seguir-lo, per la qual cosa es recomana acudir amb antelació. A més, la Rondalla de Morella, l’Associació Musical Meste Candel i els Gaiteros de Morella acompanyaran els parlaments de l’homenatge.

Morella homenatge víctimes de la Covid-19

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “des de Morella volem recordar a les persones que han faltat a causa de la Covid-19, així com agrair a aquelles persones que han treballat per a fer-li front des dels diferents sectors”. L’edil ha explicat que “serà un acte senzill i emotiu com caracteritza a la ciutat de Morella a l’Albereda, un lloc quotidià i molt estimat per les morellanes i morellans”. Finalment, ha volgut “recordar que la pandèmia no s’ha acabat i cal continuar amb les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta per a evitar contagis i no abaixar la guàrdia”.

Cal recordar que el taller d’ocupació ha realitzat diferents treballs en aquest jardí. Així, durant les últimes setmanes s’ha arreglat el jardí que se li donarà el nom de Jardí del record per albergar aquest acte i “convertir-se en un lloc per al record d’aquestos mesos difícils en la nostra ciutat i en tot el món” ha remarcat Rhamsés.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací