La Diputació signa un conveni amb la Fundació PortCastelló per paliar els efectes de la Covid

750

L’objectiu és la implementació de programes o activitats de repercussió provincial

Actualitat Diària

La Diputació subvencionarà amb 9.000 euros a la Fundació PortCastelló per a la implementació de programes o activitats de repercussió provincial que ajuden a desenvolupar nous serveis i estratègies de captació de clients, i per a l’assistència a la trobada Fruit Logistic Berlín. Així s’estableix en el conveni de col·laboració rubricat al Palau dels Aules pel president de la Diputació, José Martí, i el gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Eduardo Rojo.

El conveni contempla que aquestes gestions comercials s’han vist seriosament afectades en 2020 per la irrupció de la pandèmia covid, que ha imposat una nova manera de relacionar-se en el mercat, en la qual el virtual avança de manera considerable en detriment del presencial.

La conseqüència és que cal dissenyar noves estratègies per a la consecució d’objectius comercials, que indefectiblement passen per la participació en comissions d’experts en l’àmbit empresarial, la creació de grups de treball temporals per al tractament d’assumptes puntuals o el seguiment d’acords de la Unió Europea amb tercers països.

A tot l’exposat cal afegir el coneixement i la implementació dels protocols de seguretat i salut i el nivell d’afectació que puguen tindre sobre els negocis portuaris presents i futurs, la creació de nous suports publicitaris o el disseny d’un possible corredor de mercaderies entre Castelló i la Comunitat d’Aragó.

Es tracta d’un conveni que, segons el president de la Diputació, José Martí, resulta molt oportú en uns moments com els actuals, en els quals “la covid ha posat en qüestió la nostra realitat econòmica, empresarial i laboral“.

“Som conscients”, ha afegit, que la societat vol sentir al seu costat a les institucions, i “nosaltres estem fermament convençuts que cal acostar el muscle en tot tot el que sigui possible perquè la reconstrucció de la societat en tots els àmbits es produïsca en el menor període de temps”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací