L’Alcora prepara els centres educatius per adaptar-los a la nova situació ocasionada per la Covid-19

854

En aquest sentit, una de les iniciatives que ja s’està duent a terme és la col·locació de senyalística

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora reforçarà la neteja i desinfecció dels centres escolars el pròxim curs per tal d’ajudar-los a complir les exigències derivades del covid-19.

Aquesta és una de les iniciatives acordades en el si del Consell Escolar Municipal, celebrat aquesta setmana en el consistori, en el qual van participar l’alcalde, Samuel Falomir, la regidora d’Educació, Vanessa Periz, i representants dels centres de la localitat.

En la reunió es va realitzar una valoració d’aquest curs “atípic”. El primer edil va aprofitar per felicitar els centres pels “bons resultats obtinguts, malgrat les circumstàncies adverses” i va destacar la “gran tasca” realitzada pel personal docent “per tal d’adaptar en temps rècord la metodologia i eines amb la finalitat de poder seguir amb el desenvolupament de les classes a través d’internet”.

La comunitat educativa està treballant per a complir les directrius marcades per la Conselleria per al pròxim curs escolar, que s’iniciarà al setembre.

L’alcalde ha traslladat el compromís de l’Ajuntament de facilitar, dins del seu àmbit de competències, l’adaptació dels centres a la nova situació. En aquest sentit, una de les iniciatives que ja s’està duent a terme és la col·locació de senyalística, segons ha indicat la regidora d’Educació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací