Morella informa de que el brot familiar de Covid-19 al municipi s’ha donat per controlat

567

Salut Pública va recomanar suspendre les activitats programades, de manera que s’han suspés els actes d’aquesta setmana

Castellón Información

La setmana passada, tal com es va informar Salut Pública, es va detectar un brot de Covid-19 de caràcter familiar. D’aquesta manera, durant els últims dies s’han realitzat les proves PCR als contactes directes de les persones afectades, les quals han constatat el caràcter familiar del brot, ja que totes les proves han sigut negatives fora d’eixe àmbit.

Cal explicar que una vegada detectat el brot, tant el de Morella com els produïts en altres poblacions de la comarca dels Ports, Salut Pública va recomanar suspendre les activitats programades, de manera que a Morella s’han suspés els actes d’aquesta setmana. Pel que fa a les activitats programades per a setembre, el consistori seguirà l’evolució de la pandèmia i decidirà d’acord amb les instruccions de Salut Pública.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’un brot de caràcter familiar, el qual està controlat dins del nucli de la família” i ha explicat que “la majoria de les proves realitzades presenten un resultat negatiu”. L’edil ha recordat “cal ser responsables enfront de la Covid-19 i seguir les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta perquè conviurem amb aquest virus durant un temps i cal que la seua incidència en la nostra ciutat siga la menor possible”. També ha incidit en “la consciència de totes i tots a l’hora de realitzar activitats que comporten un elevat risc de contagi com és el botellón, el qual a més està prohibit”. També ha volgut “donar ànims a la gent que ha de passar aquest període de quarantena a casa” i ha recalcat que “l’ajuntament està al seu servei amb diferents ajudes i protocols a l’hora de fer la compra o tirar el fem”. Finalment, Rhamsés agraïa “el treball i rapidesa dels serveis sanitaris per fer totes les proves”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací