Les obres de la Vila d’Almassora encaren la recta final amb la remodelació de la plaça de l’Església

580

L’empresa adjudicatària preveu acabar les obres en les pròximes tres setmanes, dins del termini establit després del COVID-19

Actualitat Diària

Els operaris del Grup Ravi, empresa adjudicatària de la remodelació del barri antic, i l’equip municipal d’Urbanisme del consistori preveuen acabar els treballs en les pròximes tres setmanes, dins del termini establit després del Covid-19. L’actuació, valorada en 441.940,52 euros i cofinançada al 50% pels fons Feder de la Unió Europea i l’Ajuntament d’Almassora, encara la recta final amb les obres en la plaça de l’Església i l’adequació del sistema d’evacuació d’aigües dels carrers transversals al carrer Sant Joaquim.

La regidora de Territori, Carmina Martinavarro, acompanyada de membres de l’equip de govern com Santiago Agustí i Javier Mollá, i tècnics del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, han visitat les obres aquest matí amb la finalitat de supervisar l’actuació i veure el resultat provisional de la intervenció. Així, els empleats del consistori han exposat l’avanç dels treballs que aconsegueixen ja fins al Raval, la remodelació de la plaça de l’Església i l’adequació als carrers transversals a la Sant Joaquim per a l’evacuació d’aigües.

D’aquesta manera, les obres de la Vila d’Almassora ja compten amb la instal·lació del paviment al carrer Sant Joaquim des de la plaça de l’Església fins al Raval, mancant els últims detalls en les tàpies, ancoratges i la neteja a fons de la zona. Els operaris han instal·lat el mosaic que formen el gres roig i Borriol a una única altura, sense vorades, per a garantir la màxima accessibilitat en el barri antic. A més, la pavimentació triada evitarà caigudes que es repetien habitualment en aquest carrer.

D’altra banda, la formigonada de la plaça de l’Església ja és una realitat i l’actuació integral de l’obra afecta a una superfície de 2.289,30 metres quadrats. Així, els fanals ja instal·lats dotaran d’una il·luminació especial a la plaça, al costat de la façana de la Nativitat, per a destacar-la respecte al carrer Sant Joaquim. L’espai comptarà amb bancs i arbratge, tot el barri antic sumarà codis de pavimentat per a ressaltar dades com els edificis catalogats, els dotacionals i aquells amb interés arqueològic.

Finalment, la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, ha apuntat que “els treballs que succeeixen ara són vitals per a modernitzar el sistema de la xarxa de drenatge que estava obsolet pel pas del temps, a més de la capacitat d’absorció d’aigua del carrer Sant Joaquim i les seues transversals”, ha declarat l’edil de l’àrea.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací