Moncofa agilitza el pagament a proveïdors i ja ha abonat 670.594 euros des de l’inici de l’estat d’alarma 

631

Alós indica que les empreses necessiten liquiditat i “posem tot de la nostra part per a pagar el més prompte possible”

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Moncofa ha pagat ja 670.594,82 euros a proveïdors des de l’inici de l’estat d’alarma decretat pel Covid-19 o coronavirus. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer costat a les empreses davant la situació econòmica provocada per la crisi sanitària del coronavirus i agilitar al màxim els seus pagaments. Així, si ja el passat 16 de març va realitzar un pagament de 318.204,18 euros, este 17 d’abril pagarà 352.390,64 euros.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “en un moment en què les empreses necessiten liquiditat posem tot de la nostra part per a pagar al més prompte possible. Entenem que la millor manera d’ajudar la nostra societat és sent una administració útil i eficaç, per això el sistema de tramitació i pagament està totalment digitalitzat perquè siga d’ajuda per a tots els autònoms, petites i mitjanes empreses proveïdores de l’Ajuntament, aportant-los liquiditat per a poder afrontar les dificultats econòmiques que els suposa aquesta crisi sanitària”.

En eixe sentit, Alós Valls ha incidit que “la prioritat este Ajuntament és ser útil a Moncofa i no deixar-se a ningú arrere en esta crisi sanitària i econòmica”.

Cal assenyalar que la prioritat de l’equip de govern de Moncofa d’aplicar l’eficiència en la gestió dels recursos públics en totes les seues àrees és la que permet ara donar una resposta immediata als pagaments, actuant de manera responsable i útil amb el teixit empresarial i la societat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací