Moncofa redueix la velocitat dels vehicles en el nucli urbà i millora la seguretat viària dels vianants

912

En l’avinguda Avel·lí Corma i l’avinguda del Port i altres punts s’han instal·lat reductors de velocitat i s’ha reforçat la senyalització vertical i la retolació 

Actualitat Diària

La Regidoria d’Interior ha posat en marxa una sèrie d’actuacions enfocades a millorar la seguretat viària dels vianants i reduir la velocitat dels vehicles en el nucli urbà. En concret, en l’av. Avel·lí Corma i l’avinguda del Port s’han instal·lat diversos reductors de velocitat, denominats coixí berlinés, amb els quals es preveu atallar la problemàtica existent en esta zona. Aquest tipus de reductors es col·loquen en l’asfalt davant dels passos de zebra per a evitar accidents de diferent índole. Així mateix, també s’han instal·lat reductors de velocitat en altres vies del nucli urbà amb gran quantitat de trànsit com el c/ Onda, c/ Guillem de Montcada o c/ Aragó.

Una altra de les mesures dutes a terme per a millorar la seguretat dels vianants és el reforç de la senyalització vertical i la retolació en l’inici i el final dels passos de vianants de l’entorn del col·legi amb la llegenda “mira als dos costats”.

Sobre este tema, el regidor d’Interior, José María Andrés explica que “des de l’ajuntament s’ha dut a terme un estudi de l’avinguda Avel·lí Corma i l’av. del Port i després de barallar diferents opcions s’ha optat per instal·lar este sistema de reducció de velocitat, coixí berlinés, ja que esta zona presenta una altra problemàtica com és l’estancament d’aigua quan plou. Així mateix s’han instal·lat reductors de velocitat en altres zones del municipi amb gran intensitat de trànsit.

D’altra banda, Andrés assenyala que “amb la finalitat de millorar la seguretat dels vianants i com a mesura educativa viària per als menors, s’ha retolat en els passos de vianants de l’entorn del col·legi la llegenda ‘mira als dos costats´, fomentant entre els mes xicotets les mesures de seguretat viària”.

L’Ajuntament de Moncofa, des de fa diversos anys, està realitzant diverses accions per a reduir la velocitat dels vehicles dins del nucli urbà i així guanyar en seguretat per als vianants.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací