L’Alcora tanca l’any millorant diferents zones del municipi

978

Falomir: “Les actuacions s’han realitzat amb la finalitat de solucionar els problemes de filtracions d’aigua que venien patint els veïns i veïnes”

Actualitat Diaria

L’Ajuntament de l’Alcora ha escomès diverses actuacions de millora en l’últim mes “amb la finalitat de solucionar problemes de filtracions d’aigua que venien patint els veïns i veïnes”, tal com assegura l’alcalde, Samuel Falomir.

Entre aquestes obres de millora dutes a terme, es troba la substitució del col·lector d’aigües de sanejament situat al carrer Reverendo Francisco Paús. “S’ha canviat perquè estava deteriorat i produïa filtracions en els garatges de la zona”.

Una altra de les actuacions escomeses ha consistit en la construcció d’una nova vorera a la travessia carrer San José, “per solucionar les filtracions d’aigua que s’originaven en els habitatges d’aquest vial”.
Per a ambdues actuacions, l’Ajuntament ha invertit 11.200 €. “Són obres menors, però necessàries per al benestar de la ciutadania”, ha manifestat el primer edil.

Obres en marxa

Visita obres 5 1A més del projecte de remodelació de la plaça Espanya, Falomir ha recordat que, en l’actualitat, estan en marxa “a punt de concloure” les obres per a millorar l’accessibilitat al carrer Carretera de Ribesalbes, un projecte que contempla el rebaix de voreres i adequació a la normativa vigent de 13 passos de vianants. El pressupost per a dur-ho a terme ascendeix a 19.600 €.

Es tracta d’una iniciativa que dóna continuïtat a altres dues actuacions executades recentment, a través de les quals es van adequar al voltant 40 passos de vianants, situats entre els carrers País Valencià i Constitució, i entre els carrers Constitució i carrer Carretera de Ribesalbes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací