Peníscola millora els camins rurals de la població amb l’ajuda de la Diputació

792

Durant els últims dies s’han millorat més de 15Km en diverses vies i aquesta setmana se suma una nova màquina a la tasca

Actualitat Diària

En els últims dies del mes de juny, una retroexcavadora de la Diputació de Castelló està treballant a Peníscola per a l’adequació de camins rurals amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat i la mobilitat, amb l’eliminació dels clots i la millora del traçat dels vials.

El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Peníscola, Miguel Castell, ha explicat que la setmana passada es va actuar en el Mas de Conill, la Ctra. a Santa Magdalena, l’entorn de la Capelleta i Cap Blanc o la zona de la Rambla. En total, quinze quilòmetres de camins als quals se sumaran els arranjaments a efectuar en els pròxims dies, ja que a la màquina que actualment està treballant en el municip, se’n sumarà una segona, per ampliar el radi d’acció.

Castell ha destacat “la importància de millorar aquests vials, ja que són d’accés i pas per a les explotacions agràries en moltes ocasions; millorar la mobilitat, per garantir-ne la seguretat és primordial i seguirem treballant en aquesta direcció de la mà dels veïns i del sector agrícola”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací